Velg klasse

Mer om tjenesten

Hos teoritentamen.no finner du teoriprøver for bil, moped, motorsykkel og alle andre førerkortklasser.

Her kan du enkelt og trygt teste deg før teoriprøven hos Statens Vegvesen.

Vi tilbyr tre forskjellige pakker med ulik varighet, slik at du kan velge det som passer deg best. Uansett hvilken pakke du velger har du ubegrenset tilgang til oppgavene i den tiden du betaler for, både på pc og gjennom våre applikasjoner for iOS og Android.

Vår support tar alltid i mot dine henvendelser og holder åpent fra kl 9.00 til 21.00 – 7 dager i uken.

Kvalitetsoppgaver produsert av ATL

Teoritentamen.no tilbyr den desidert største samlingen av teorioppgaver for bil og andre førerkortklasser i Norge. Spørsmålsdatabasen består av over 6,500 oppgaver og er utarbeidet av forfattere fra Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL).

Forfatterne står også bak flere lærebøker og oppgavebøker i bokserien «Veien til førerkortet.»

Vår oppgavebase utvides kontinuerlig med nye oppgaver. Vi jobber også regelmessig for å tilpasse oppgavene slik at de alltid er i samsvar med gjeldende regler og forskrifter.

Gjennom sitt lange samarbeid med ATL er Teoritentamen kjent for god kvalitet.

Nyheter

Hvilke regler gjelder ved parkering?

Forvirret over parkeringsreglene? Du må sette deg inn i parkeringsbestemmelsene om du vil unngå gebyrer og borttauing. Å kunne parkere i henhold til parkeringsbestemmelser er en del av opplæringen for å kunne ta førerkort.
Les mer...

Bruk av mobiltelefon i bil.

Tre av fire sjåfører under 44 år bruker håndholdt mobiltelefon mens de kjører, viser en fersk undersøkelse utført av Respons Analyse for magasinet Motor.
Les mer...

NyTrafikant UB slår et slag for økt sikkerhet i trafikken.

Gjengen fra Nydalen VGS ønsker at billister tar hensyn til ferske trafikanter. Vi i Teoritentamen.no er helt enige, og har derfor blitt støttespiller for de unge entreprenørene. I dag har de deltatt på Entreprenørskapsmessen i Lillestrøm.
Les mer...

Se vår nettbutikk

Trenger du lærebok?

Vi har lærebøker i alle klasser!

Bestå teoriprøven med lærebøker fra ATL.