Velg klasse

Mer om tjenesten

Hos teoritentamen.no finner du teoriprøver for bil, moped, motorsykkel og alle andre førerkortklasser. For bil og moped kan vi også tilby komplette teorikurs.

Hos oss kan du enkelt og trygt øve før teoriprøven hos Statens Vegvesen.

Vi tilbyr forskjellige pakker med ulik varighet, slik at du kan velge det som passer deg best. Uansett hvilken pakke du velger har du ubegrenset tilgang til oppgavene og annet innhold i den tiden du betaler for, både på pc og gjennom våre applikasjoner for iOS og Android.

Vår support holder åpent fra kl. 09.00 til 21.00 - 7 dager i uken. Vi hjelper deg ikke bare med spørsmål om tjenesten, men også faglige spørsmål.

Kvalitetsoppgaver produsert av ATL

Teoritentamen.no tilbyr den desidert største samlingen av teorioppgaver for bil og andre førerkortklasser i Norge. Spørsmålsdatabasen består av over 6,500 oppgaver og er utarbeidet av forfattere fra Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL).

Forfatterne står også bak flere lærebøker og oppgavebøker i bokserien «Veien til førerkortet.»

Vår oppgavebase utvides kontinuerlig med nye oppgaver. Vi jobber også regelmessig for å tilpasse oppgavene slik at de alltid er i samsvar med gjeldende regler og forskrifter.

Gjennom sitt lange samarbeid med ATL er Teoritentamen kjent for god kvalitet.

Nyheter

Krav til dekk

Her kan du lese mer om kravene til dekk på biler i Norge, hva som er spesielt for vinterdekk og sommerdekk og hva de kryptiske tallene på dekkene egentlig betyr. Husk at godt grep ikke bare betyr godt nok mønster!
Les mer...

Snapchat måler hastigheten – frykter ungdom vil skryte med «kjøreselfies»

Den populære bildedelingstjenesten Snapchat har en egen funksjon som måler farten mens du tar bilde. – Svært uheldig, mener både Trygg Trafikk og politiet.
Les mer...

Slik bør du øvelseskjøre

Statens vegvesen anbefaler 16-åringer å øvelseskjøre en og en halv time hver uke i to år for å bli best mulige sjåfører.
Les mer...

Lærebøker