Velg ønsket pass for bil

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 24 timer for 89,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 219,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Dette mener brukerene om tjenesten vår for bil

Samlet rating fra 12535 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for bil er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis

Alt du trenger for å bestå teoriprøven

Har du lyst på en optimal forberedelse til teoriprøven? Med Teorikurs + Teoriprøver får du alt du trenger for å bestå. Bli klar til teoriprøven med motiverende oppgaver, ebok, video, lyd og teorikurs. Kom i gang i dag!

Kjøp tilgang

Spill

Er du god på trafikkskilt? Med skiltspillet kan du lære, konkurrere og utfordre deg selv til å bli en ekspert på skilt. Her kan du spille deg til kunnskap, sette nye rekorder og ha det gøy mens du øver til teoriprøven.

Kjøp tilgang

Sikkerhetssjekk Sikkerhetssjekk

Det er mange ulike sikkerhetssjekker du kan gjennomføre for å kontrollere de enkelte delene av bilen – disse blir gjennomgått i mer detalj utover i kapittelet. Det er mange ulike sikkerhetssjekker du kan gjennomføre for å kontrollere de enkelte delene av bilen – disse blir gjennomgått i mer detalj utover i kapittelet.

Generelt bør du alltid undersøke nærmere eller ta kontakt med et verksted hvis bilens kjøreegenskaper endrer seg, eller du hører ulyder under kjøring. Ofte kan slike lyder nettopp være et varsel om at en del bør byttes ut eller repareres. Generelt bør du alltid undersøke nærmere eller ta kontakt med et verksted hvis bilens kjøreegenskaper endrer seg, eller du hører ulyder under kjøring. Ofte kan slike lyder nettopp være et varsel om at en del bør byttes ut eller repareres.

Det er mange ting du kan sjekke selv.Det er mange ting du kan sjekke selv.

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang
Fullfør 25 teoriprøver
Bestå 5 av 10 siste teoriprøver
Bestå 3 skiltprøver

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Forklaringer

Forklaringer

Teori for førerkort kan inneholde ord og begrep som kan være ukjente for mange, og enkelte spørsmål og svaralternativer være litt vanskelig å forstå.
Derfor har vi laget unike og pedagogiske forklaringer til alle våre oppgaver. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Fart og plassering 83%
Lover og regler 75%
Vikeplikt 89%
Førers og eiers ansvar 34%
Kjøretøyet 57%
Fører og andre trafikanter 98%
Skilt og oppmerking 84%

Personlige anbefalinger

Hvis du bruker teorikurset i kombinasjon med teoriprøver viser vi deg personlige anbefalinger for tema du bør fordype deg i.

Anbefalinger vises under hver oppgave, etter fullført test og på ditt personlige dashbord.

Kjøp tilgang

Statistikk

Du har alltid oversikt over hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Med vår motiverende, grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over din fremgang.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Lyd

Lyd

Har du lese- eller skrivevansker? Kanskje du bare foretrekker å lytte? Å tilegne seg kunnskap med utgangspunkt i lyd fungerer godt for mange. Vi har lest inn alt innhold både i ebok og teoriprøver, slik at du bare kan klikke, lytte og lære.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve leverer vi markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse B.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for bil

Om våre teoriprøver

På teoritentamen.no kan du øve deg på Norges største samling av teoriprøver for bil (klasse B).

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver for bil. I tillegg får du tilgang til hele pensum gjennom våre digitale teorikurs. Teorikursene inneholder ebok, video, lyd og oppgaver,som gir deg en oversiktlig, effektiv og god læring.

Den offisielle teoriprøven

Teoriprøven tar du på en trafikkstasjon. Du kan bestille time for å ta teoriprøve her.

Du kan ta teorien tidligst 6 måneder før du fyller 18 år. Uansett må du ha fått godkjent din søknad om førerkort før du kan ta teoriprøven. Når du møter fram til prøve må du ha med deg gyldig legitimasjon. I forbindelse med teoriprøven må du også ta en synstest.

Teoriprøven for bil består av 45 spørsmål, og du må ha minst 38 rette for å bestå (eller maks 7 feil). Prøven avlegges på en datamaskin. Du får 90 minutter til å besvare prøven.

Det koster p.t. 360 kroner å avlegge en teoriprøve. Dersom man ikke består og må ta teoriprøven på ny koster det nye 360 kroner. I tillegg må du vente i 2 uker før du kan ta en ny teoriprøve.

For mer info om dine rettigheter når du har fått klasse B sertifikat - og hvordan man går frem for å ta lappen, se informasjon hos vegvesenet.

Om vår tjeneste

Vi vet at omtrent halvparten av de som tar teoriprøver for bil hos Vegvesenet ender med et ikke bestått resultat. Basert på markedsundersøkelser som vi har gjort blant våre kunder kan vi dokumentere at sannsynligheten for å bestå en teoriprøve øker radikalt for dem som øver seg godt og grundig hos oss.
Som en ekstra sikkerhet kan vi tilby tilganger med beståttgaranti. Beståttgarantien innebærer at du kan få ny tilgang eller pengene tilbake, dersom du skulle være uheldig å stryke på teoriprøven.

For å gjøre øvingen til teoriprøven mest mulig effektiv tilbyr vi support og veiledning 7 dager i uken - fra kl. 09-21 på alle hverdager. Alle som kjøper tilgang til teoritentamen kan benytte våre applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett (iOS og Android).

Kjøp tilgang