Velg ønsket pass for motorsykkel

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 24 timer for 89,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 219,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Dette mener brukerene om tjenesten vår for motorsykkel

Samlet rating fra 2257 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for motorsykkel er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis
Fullfør 25 teoriprøver
Bestå 5 av 10 siste teoriprøver
Bestå 3 skiltprøver

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Kjøp tilgang

Spill

Er du god på trafikkskilt? Med skiltspillet kan du lære, konkurrere og utfordre deg selv til å bli en ekspert på skilt. Her kan du spille deg til kunnskap, sette nye rekorder og ha det gøy mens du øver til teoriprøven.

Kjøp tilgang

Hva styrer trafikken?Hva styrer trafikken?

Uten et sett med spilleregler som alle følger, ville trafikken vært kaotisk og livsfarlig. Derfor har vi lover, regler og forskrifter som regulerer hvordan alle elementene i trafikksystemet skal fungere og hvordan vi skal oppføre oss i trafikken. Uten et sett med spilleregler som alle følger, ville trafikken vært kaotisk og livsfarlig. Derfor har vi lover, regler og forskrifter som regulerer hvordan alle elementene i trafikksystemet skal fungere og hvordan vi skal oppføre oss i trafikken.

Gjennom lovgivningen har myndighetene gitt oss både generelle og spesielle regler om adferd i trafikken, krav til kjøretøy, krav til utforming av veimiljøet og til [trafikkstyringen][trafikkstyringen]. Gjennom lovgivningen har myndighetene gitt oss både generelle og spesielle regler om adferd i trafikken, krav til kjøretøy, krav til utforming av veimiljøet og til trafikkstyringen.

Det er viktig at alle er klar over og følger de samme reglene i trafikken.Det er viktig at alle er klar over og følger de samme reglene i trafikken.

Regulering av trafikkRegulering av trafikk

Det største og kanskje viktigste temaet i klasse B heter **regulering av trafikk**. Regulering av trafikk dekker alt innenfor trafikksystemet - Altså alt av skilt, trafikkoppmerking, lover og regler for trafikken. Du bør derfor lese dette kapittelet flere ganger. Det største og kanskje viktigste temaet i klasse B heter regulering av trafikk. Regulering av trafikk dekker alt innenfor trafikksystemet - Altså alt av skilt, trafikkoppmerking, lover og regler for trafikken. Du bør derfor lese dette kapittelet flere ganger.

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Forklaringer

Forklaringer

Teori for førerkort kan inneholde ord og begrep som kan være ukjente for mange, og enkelte spørsmål og svaralternativer være litt vanskelig å forstå.
Derfor har vi laget unike og pedagogiske forklaringer til alle våre oppgaver. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Førers og eiers ansvar 83%
Skilt og oppmerking 75%
Fører og andre trafikanter 89%
Fart og plassering 34%
Kjøretøyet 57%
Vikeplikt 98%
Lover og regler 84%

Personlige anbefalinger

Hvis du bruker teorikurset i kombinasjon med teoriprøver viser vi deg personlige anbefalinger for tema du bør fordype deg i.

Anbefalinger vises under hver oppgave, etter fullført test og på ditt personlige dashbord.

Kjøp tilgang

Statistikk

Du har alltid oversikt over hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Med vår motiverende, grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over din fremgang.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Lyd

Lyd

Har du lese- eller skrivevansker? Kanskje du bare foretrekker å lytte? Å tilegne seg kunnskap med utgangspunkt i lyd fungerer godt for mange. Vi har lest inn alt innhold både i ebok og teoriprøver, slik at du bare kan klikke, lytte og lære.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve leverer vi markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse A/A1/A2.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for motorsykkel

Teoritentamen tilbyr oppgaver spesiallaget for motorsykkel klasse A/A1/A2. Oppgavene er konstruert på samme måte som oppgavene du møter på den offisielle teoriprøven og følger læreplanen og kravene til denne. Oppgavene på Teoritentamen.no oppdateres hyppig og holder høy kvalitet.

I hver teoriprøve for motorsykkel blir du presentert for 40 unike spørsmål. Du må svare riktig på minst 34 av dem for å bestå. Det samme gjelder for teoriprøven du skal ta hos Statens vegvesen.

Kjøper du tilgang til oppgaver for MC (klasse A/A1/A2) får du:

 • Teorikurs med ebok, video og lyd
 • Norges største oppgavebase laget spesifikt for klasse A/A1/A2
 • Mulighet for å teste deg via applikasjoner for iOS og Android
 • Kundeservice fra kl. 09-21 hver dag
 • Fasit på alle oppgaver
 • Mulighet for å følge egen utvikling via vår statistikkmodul
 • Tilgang til egen skiltprøve
Om teoriprøven for MC

Selve teoriprøven gjennomfører du på en trafikkstasjon, og her må du bestille tid. Det koster 360 kroner å avlegge teoriprøven.

VIKTIG! Din søknad om å gå opp til førerprøve må være godkjent og du må ha med gyldig legitimasjon. Dersom du ikke består teoriprøven må du vente 2 uker før du kan ta en ny prøve. I forbindelse med teoriprøven må du i tillegg ta en synstest.

Kjøp tilgang