Teoritentamen er laget for at du skal bestå teoriprøven

Publisert 14.02.2023 15:07

Vi har laget et effektivt e-læringsverktøy som hjelper deg å lære den teorien du trenger for å bestå teoriprøven og få førerkort. Vi benytter ulike læringsteknikker og ressurser for at du skal få muligheten til å lære på den måten som passer akkurat deg. Hos oss kan du øve til teoriprøven med Teoritentamen for bil og alle andre førerkortklasser. I punktene under beskriver vi noen av egenskapene som gjør Teoritentamen helt unik.

Tekst til tale

Strever du med å lese bøker og artikler? Å konvertere tekst til tale kan gjøre det lettere å ta inn informasjon.Tekst-til-tale er en hjelpeteknologi som konverterer skriftlig tekst til talespråk. Tekst-til-tale-teknologi har blitt stadig mer utbredt de siste årene, og brukes i dag i mange ulike programmer og tjenester. Vi har lest inn alt innhold på teoritentamen, slik at du kan på opplest oppgaver, forklaringer og tekst som lyd.

Personalisert læring

Personlig læring er en pedagogisk tilnærming som tar sikte på å tilpasse læringen til dine, behov, ferdigheter og progresjon. På teoritentamen tar vi utgangspunkt i dine resultater på teoriprøvene og din fremgang i pensum. Så gir vi deg personlige tips og råd om hva du bør øve mer på og hvordan du kan gå frem. På denne måten får du tettet dine kunnskapshull og du får en god progresjon i læringen.

Lydbok

Elever som strever med lesing opplever ofte at det er det så strevsomt å komme seg gjennom en læreboktekst at de sitter igjen med lite forståelse. For disse elevene kan teoritentamens lydbok være et nødvendig og verdifullt supplement til eboken og teoriprøvene. Lydboken gir deg også frihet til å studere mens du gjør andre ting, og det blir enkelt å øve til teoriprøven på vei til skole, jobb eller trening.

Gamification

Gamification handler om å bruke spillelementer, -mekanikker og -tenkning i kontekster som nødvendigvis ikke er spill. På Teoritentamen forsøker vi å benytte slike elementer for å gjøre trafikkteori mer spennende og motiverrende. Vi tilføyer spillelementer i flere av våre aktiviteter som ikke er spill fordi vi ønsker å motivere og skape en spennende læringsarena. spillelementer

Spillbasert læring

Spillbasert læring tar utgangspunkt i spill som har definerte læringsmål. I et spillbasert læringsmiljø jobber du som elev mot et mål, du velger handlinger og ser hvilke konsekvenser de handlingene får. På Teoritentamen finner du et eget skiltspill hvor du kan konkurrere om dagens highscore . Spillet er utfordrende, og har vist seg å være en engasjerende og morsom måte å lære skilt på,.

Video

Korte videoer har vist seg å være en effektiv måte å lære på. Forskning innenfor læringspsykologien har vist at læring fordelt i mindre pakker over lang tid, er mer effektiv enn intensivert læring over en kort periode. Forskningen understreker i tillegg at læringsvideoer bør være korte. Slike videoer gir deg som skal lære stor fleksibilitet i øvingen til teoriprøven. Du kan se våre videoer når du vil, og på hvilken enhet du vil. Du kan pause eller repetere etter behov. Dersom du ønsker, kan du se videoen flere ganger, og på den måten repetere. Elever i føreropplæringen sier at video kan bidra til økt motivasjon, og økt motivasjon bidrar til økt læring.

Personlig veiledning

Teoritentamen har laget effektiv og pedagogisk e-læring til trafikkopplæring i over 10 år. Vi samarbeider tett med ulike fagmiljøer i Norge og jobber kontinuerlig med både Norges Trafikkskoleforbund og Trafikkforum for å bygge kompetanse. Med vår erfaring og vårt nettverk besitter vi en helt unik ekspertise, som du kan nyte godt av inne i tjenesten. Vi står klar til å hjelpe med hva det skulle være, og svarer alltid i løpet av kort tid.

Ingen tid å miste, det er bare å komme i gang med øvingen her på Teoritentamen.no. Vi ønsker deg lykke til på veien til bestått teoriprøve og førerkort.