Hva er beste teoriprøve app?

Publisert 24.06.2021 12:25

Lurer du på hva som er den beste appen for å forberede deg til teoriprøven? For å svare på det må man nesten spørre dem som bruker disse tjenestene – nemlig elever i førerkortopplæringen.

Effektiv øving til teoriprøven

Hos Teoritentamen.no er det nettopp eleven som står i fokus. Det er du som kunde og elev som skal bruke tjenesten, og det viktigste av alt er at du blir fornøyd. Derfor har vi laget et et rikt verktøy hvor du kan lære på ulike måter gjennom: oppgaver, video, lydbok, spill, tekst og illustrasjoner. Vårt mål at du skal lære det du trenger – slik at du kan bestå.

enter image description here

Vi ønsker også at du skal føle deg trygg, både når det kommer til kjøp og bruk av tjenesten. Vårt unike og gode samarbeid med bransjeorganisasjonene; Norges Trafikkskoleforbund og Trafikkforum er med på å kvalitetssikre både innhold og tjeneste, og gir deg som kunde hos Teoritentamen en ekstra trygghet du ikke får andre steder.

Beståttgaranti på Teoritentamen

Vi er så trygge på tjenesten vår at vi tilbyr en beståttgaranti for dem som legger ned en skikkelig innsats. Beståttgarantien innebærer at du kan få pengene tilbake, eller ny tilgang om det skulle gå galt på trafikkstasjonen. Du kan lese mer om beståttgarantien her.

Dette sier kundene om teoritentamen.no

For at vi som jobber med Teoritentamen skal kunne levere et best mulig produkt, så trenger vi å vite hvordan våre kunder bruker og opplever tjenesten. Alle innspill og vurderinger er viktige. Slike tilbakemeldinger er viktig også for dem som vurderer å kjøpe tilgang til Teoritentamen, da man enkelt kan få et overblikk over hva tidligere kunder mener om tjenesten. Derfor oppfordrer vi alle som bruker oss til å legge igjen en vurdering, og en kommentar på de plattformer de benytter tjenesten på. Du kan lese hva kundene våre sier om oss her:

Google Play

Apple AppStore

Teoritentamen.no