Slik øver du til teoriprøven i 2024.

Publisert 02.01.2024 14:41

Drømmer du om førerkort i 2024? Da må du bestå teoriprøven som et av trinnene, og det krever forberedelse og smart øving. Heldigvis har Teoritentamen.no det optimale verktøyet for å få deg klar til teoriprøven hos Statens vegvesen.

Anbefalt av Trafikkforum og Norges Trafikkskoleforbund.

Teoritentamen har laget effektive og pedagogiske produkter til trafikkopplæring i over 10 år. Vi samarbeider tett med ulike fagmiljøer i Norge og som eneste digitale tjeneste, så jobber vi kontinuerlig med både Norges Trafikkskoleforbund og Trafikkforum for å bygge kompetanse og kunnskap.

Test hos NAF: Beste tjeneste for å øve til teoriprøven.

NAF har testet brukervennligheten og den faglige kvaliteten på syv apper for teoriprøven. Teoritentamen.no kom desidert best ut i testen med en score på 5/5. I testen kommer det frem at testpanelet er enige om at Teoritentamen har svært godt faglig innhold. De utdyper at appen tar for seg alle temaene i læreplanen, og panelet mener det er høy kvalitet på oppgaver og illustrasjoner. Videre påpeker panelet at du får en god variasjon mellom enkle og mer krevende spørsmål, og du får pedagogiske forklaringer eller miniforedrag til hver av oppgavene. "Appen har i tillegg et godt design og panelet er samstemte i at den er brukervennlig og enkel å navigere i". Her kan du lese mer om at Teoritentamen er best i test.

Effektivt for å bestå Teoriprøven

Teoritentamen er et effektivt e-læringsverktøy som hjelper deg å lære den teorien du trenger for å bestå teoriprøven og få førerkort. Du kan lese hva kundene våre sier her

Lær med lyd: Tekst til tale

Strever du med å lese bøker og artikler? Vi har lest inn alt innhold på teoritentamen, slik at du kan få opplest oppgaver, forklaringer og tekst som lyd.

Lær teorien på den måten som passer deg.

Teoritentamen tilpasser læringen til dine behov, ferdigheter og progresjon. På teoritentamen.no tar vi utgangspunkt i dine resultater på teoriprøvene og din fremgang i pensum. Deretter gir vi deg personlige tips og råd om hva du bør øve mer på, og hvordan du kan gå frem. Dette gir deg god progresjon i læreingen.

Lydbok

Elever som strever med lesing opplever ofte at det er det så strevsomt å komme seg gjennom en læreboktekst at de sitter igjen med lite forståelse. For disse elevene kan teoritentamens lydbok være et nødvendig og verdifullt supplement til eboken og teoriprøvene. Lydboken gir deg også frihet til å studere mens du gjør andre ting, og det blir enkelt å øve til teoriprøven på vei til skole, jobb eller trening.

Spillbasert læring

Spillbasert læring handler om å lære gjennom spill. På Teoritentamen benytter vi ulike spill og spillelementer for å gjøre trafikkteori mer spennende og motiverende. Du kan for eksempel lære om skilt med "Skiltspillet", eller om vikeplikt med "Vikepliktspillet". Du kan også konkurrerere om dagens highscore eller sammenligne deg med venner.

Video

Korte videoer er også en effektiv måte å lære på. Vi har et stort antall kvalitetssikrede og pedagogiske videoer, laget for at du skal bestå teoriprøven. Du kan pause eller repetere etter behov, og vår smarte algoritme gir deg gode tips til hvilke videoer du burde se med utgangspunkt i dine resultater og progresjon.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi står alltid klar til å hjelpe, og du når oss her.

Lykke til på veien til førerkortet i 2024!