Velg ønsket pass for mopedbil

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 24 timer for 85,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 199,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Dette mener brukerene om tjenesten vår for mopedbil

Samlet rating fra 63 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for mopedbil er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang
Fullfør 25 teoriprøver
Bestå 5 av 10 siste teoriprøver
Bestå 3 skiltprøver

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Kjøp tilgang

Spill

Er du god på trafikkskilt? Med skiltspillet kan du lære, konkurrere og utfordre deg selv til å bli en ekspert på skilt. Her kan du spille deg til kunnskap, sette nye rekorder og ha det gøy mens du øver til teoriprøven.

Kjøp tilgang

LufttrykkLufttrykk

Dekkenes lufttrykk påvirker veigrepet. For mye luft gjør at dekkene får mindre kontaktflate med underlaget, og dermed mindre grep. For lite luft gir større kontaktflate, men det øker også rullemotstanden, og dermed drivstofforbruket. Dekkenes lufttrykk påvirker veigrepet. For mye luft gjør at dekkene får mindre kontaktflate med underlaget, og dermed mindre grep. For lite luft gir større kontaktflate, men det øker også rullemotstanden, og dermed drivstofforbruket.

Riktig lufttrykk gjør at dekkene fungerer slik de skal, med kontaktflate som gir godt grep og miljøvennlig kjøring. Riktig lufttrykk gjør at dekkene fungerer slik de skal, med kontaktflate som gir godt grep og miljøvennlig kjøring.

Hvordan sjekker du om dekkene har riktig lufttrykk?Hvordan sjekker du om dekkene har riktig lufttrykk?

Hvilket lufttrykk mopedbilens dekk skal ha kan du finne i en oversikt i bensinlokket, eller på et klistremerke på dørkarmen. På noen mopedbiler kan du også finne informasjon om dette i mopedbilens instruksjonshefte. Hvilket lufttrykk mopedbilens dekk skal ha kan du finne i en oversikt i bensinlokket, eller på et klistremerke på dørkarmen. På noen mopedbiler kan du også finne informasjon om dette i mopedbilens instruksjonshefte.

Sjekk av lufttrykk.Sjekk av lufttrykk.

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Forklaringer

Forklaringer

Teori for førerkort kan inneholde ord og begrep som kan være ukjente for mange, og enkelte spørsmål og svaralternativer være litt vanskelig å forstå.
Derfor har vi laget unike og pedagogiske forklaringer til alle våre oppgaver. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Fart og plassering 83%
Fører og eiers ansvar 75%
Lover og regler 89%
Fører og andre trafikanter 34%
Vikeplikt 57%
Kjøretøyet 98%
Skilt og oppmerking 84%

Personlige anbefalinger

Hvis du bruker teorikurset i kombinasjon med teoriprøver viser vi deg personlige anbefalinger for tema du bør fordype deg i.

Anbefalinger vises under hver oppgave, etter fullført test og på ditt personlige dashbord.

Kjøp tilgang

Statistikk

Du har alltid oversikt over hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Med vår motiverende, grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over din fremgang.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Lyd

Lyd

Har du lese- eller skrivevansker? Kanskje du bare foretrekker å lytte? Å tilegne seg kunnskap med utgangspunkt i lyd fungerer godt for mange. Vi har lest inn alt innhold både i ebok og teoriprøver, slik at du bare kan klikke, lytte og lære.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve leverer vi markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse AM147.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for mopedbil

Det er både surt og dyrt å stryke på teoriprøven for mopedbil. Var du klar over at nesten 2 av 3 stryker på teoriprøven? Da sier det seg selv at man bør ta noen ekstra grep for å stille best mulig forberedt til teoriprøven og bestå prøven på første forsøk.

Oppgavene følger læreplanen for klasse AM147 og kravene til denne. Ved å ta tester hos oss sikrer du deg effektiv og kvalitetsrettet øving og du minimerer sjansen for å stryke når tiden er inne for å ta teoriprøven.

Vi vet at folk har ulike behov for øving. Derfor tilbyr vi dagspass for de som trenger en siste finpuss før selve teoriprøven eller ukes og månedspass for de som vil bruke oppgavene som et supplement til teorikurs og bøker. Videre har vi dyktige pedagoger på kundesupport som svarer deg i løpet av kort tid 7 dager i uken fra kl. 09-21

Teoriprøven må du ta på en trafikkstasjon. Det koster 360 kroner å avlegge en teoriprøve, og du må huske å bestille tid i forkant.
Du må ha med deg gyldig legitimasjon, samt at din søknad om å gå opp til førerprøve må være godkjent. I forbindelse med teoriprøven må du avlegge en synstest. Dersom du ikke består teoriprøven må du vente i 2 uker før du kan ta en ny.

Lurer du på noe rundt selve prøven? Sjekk ut vegvesenet sine nettsider for utfyllende informasjon eller send oss en mail, så hjelper vi deg!

Kjøp tilgang