Velg ønsket pass for mopedbil

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 24 timer for 69,-
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 169,-
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for mopedbil er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Kjøp tilgang
 • Slik fungerer beståttgarantien
 • Gjennomfør minimum 25 tester, og bestå 5 av de 10 siste testene
 • Bestå minimum 3 skiltprøver
 • Ta teoriprøven senest 3 dager etter at passet er utløpt
 • Send skriftelig bekreftelse på mail som viser at teoriprøven ikke ble bestått

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

Eboken forklarer vanskelige ord og er enkel å finne frem i, slik at du kan forberede deg på en effektiv måte.

Kjøp tilgang

Førerkortklasse AM147Førerkortklasse AM147

Førerkortklassen for mopedbil kalles AM147. Denne førerkortklassen gir deg rett til å kjøre tre- eller firehjuls mopedbil. Førerkortklassen for mopedbil kalles AM147. Denne førerkortklassen gir deg rett til å kjøre tre- eller firehjuls mopedbil.

For å ta teoriprøven for mopedbil må du ha fylt 16 år. For å ta teoriprøven for mopedbil må du ha fylt 16 år.

Før du kan gjennomføre teoriprøven må Statens vegvesen godkjenne din søknad om førerkort. Søknaden din inneholder en enkel helseerklæring. Du kan søke om førerkort på vegvesenet sine hjemmesider. Før du kan gjennomføre teoriprøven må Statens vegvesen godkjenne din søknad om førerkort. Søknaden din inneholder en enkel helseerklæring. Du kan søke om førerkort på vegvesenet sine hjemmesider.

Teoriprøven gjennomføres hos en av trafikkstasjonene til Statens vegvesen. Informasjon om nærmeste trafikkstasjon finner du på hjemmesidene til Statens vegvesen. Teoriprøven gjennomføres hos en av trafikkstasjonene til Statens vegvesen. Informasjon om nærmeste trafikkstasjon finner du på hjemmesidene til Statens vegvesen.

Forklaringer

Har du tilstrekkelig teoretisk kunnskap? Leste du spørsmålet og svaralternativene godt nok? Kjenner du til alle begrepene?

Vi har laget unike og pedagogiske forklaringer til alle oppgavene i denne klassen. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Forklaringer

Personlige anbefalinger

Hvis du bruker teorikurset i kombinasjon med teoriprøver viser vi deg personlige anbefalinger for tema du bør fordype deg i.

Anbefalinger vises under hver oppgave, etter fullført test og på ditt personlige dashbord.

Kjøp tilgang
Personlige anbefalinger

Statistikk

På dashbordet kan du se hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Vi tipser også om det vi mener du bør lese mer på.

Med vår grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over hvordan du ligger an.

Kjøp tilgang
Statistikk

Lytt til oppgaver

Har du lese- eller skrivevansker? Vi har lest inn alle spørsmål, svaralternativer og forklaringer.

Trykk på lydikonet og vi leder deg gjennom oppgaven.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve fokuserer vi på å levere markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Applikasjoner

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse AM147.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Teoriprøven for mopedbil

Det er både surt og dyrt å stryke på teoriprøven for mopedbil. Var du klar over at nesten 2 av 3 stryker på teoriprøven? Da sier det seg selv at man bør ta noen ekstra grep for å stille best mulig forberedt til teoriprøven og bestå prøven på første forsøk.

Oppgavene følger læreplanen for klasse AM147 og kravene til denne. Ved å ta tester hos oss sikrer du deg effektiv og kvalitetsrettet øving og du minimerer sjansen for å stryke når tiden er inne for å ta teoriprøven.

Vi vet at folk har ulike behov for øving. Derfor tilbyr vi dagspass for de som trenger en siste finpuss før selve teoriprøven eller ukes og månedspass for de som vil bruke oppgavene som et supplement til teorikurs og bøker. Videre har vi dyktige pedagoger på kundesupport som svarer deg i løpet av kort tid 7 dager i uken fra kl. 09-21

Teoriprøven må du ta på en trafikkstasjon. Det koster 660 kroner å avlegge en teoriprøve, og de fleste trafikkstasjonene har "drop in" timer så det er ikke nødvending med timebestilling.
Du må ha med deg gyldig legitimasjon, samt at din søknad om å gå opp til førerprøve må være godkjent. I forbindelse med teoriprøven må du avlegge en synstest. Dersom du ikke består teoriprøven må du vente i 2 uker før du kan ta en ny.

Lurer du på noe rundt selve prøven? Sjekk ut vegvesenet sine nettsider for utfyllende informasjon eller send oss en mail, så hjelper vi deg!

Kjøp tilgang