Velg ønsket pass for yrkessjåfør

Fri bruk

Tilgang i 30 dager for 399,-

Kjøp tilgang nå
  • Teoriprøver
  • Forklaringer til oppgavene
  • Lyd på alt innhold

Ukespass

Tilgang i 7 dager for 219,-

Kjøp tilgang nå
  • Teoriprøver
  • Forklaringer til oppgavene
  • Lyd på alt innhold

Dette mener brukerene om tjenesten vår for yrkessjåfør

Samlet rating fra 505 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for yrkessjåfør er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis

Statistikk

Du har alltid oversikt over hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Med vår motiverende, grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over din fremgang.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Lyd

Lyd

Har du lese- eller skrivevansker? Kanskje du bare foretrekker å lytte? Å tilegne seg kunnskap med utgangspunkt i lyd fungerer godt for mange. Vi har lest inn alt innhold både i ebok og teoriprøver, slik at du bare kan klikke, lytte og lære.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve leverer vi markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse YSK.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for yrkessjåfør (YSK)

Hos Teoritentamen.no kan du øve deg på de ulike modulene i YSK-klassen. Prøvene våre er konstruert på samme måte som teoriprøven du tar hos Statens vegvesen og er utarbeidet i tett samarbeid med fagbokforfatterne hos Norges Trafikkskoleforbund. Vi har en enorm oppgavedatabase som stadig utvides og revideres!

I tråd med de offisielle testene du tar hos Statens vegvesen har våre tester for grunnutdanningen 50 spørsmål, mens testene for utvidelse har 25 spørsmål. Halvparten av alle som tar teoriprøven hos Statens vegvesen stryker på første forsøk, noe som kunne vært unngått ved optimale forberedelser.

Som bruker hos oss får du tilgang til statistikkverktøy som viser hvordan du har prestert over tid og hvilke områder du bør øve mer på. Dessuten kan du laste ned vår app for iOS og Android slik at du kan ta prøvene våre hvor som helst. Skulle du har spørsmål til tjenesten får du hurtig svar fra vår kyndige supportavdeling (åpen hver dag fra kl. 09-21).

Folk flest har ulike behov for øving. Vi tilbyr derfor dagspass og ukespass for de som trenger en siste finpuss før selve teoriprøven eller månedspass for de som vil bruke oppgavene som et supplement til teorikurs og bøker.

Kjøp tilgang