Velg ønsket pass for yrkessjåfør

Ukespass

Tilgang i 7 dager for 199,-
  • Teoriprøver
  • Forklaringer til oppgavene
  • App til iOS og Android

3 dagers pass

Tilgang i 3 dager for 129,-
  • Teoriprøver
  • Forklaringer til oppgavene
  • App til iOS og Android

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for yrkessjåfør er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis

Statistikk

På dashbordet kan du se hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Vi tipser også om det vi mener du bør lese mer på.

Med vår grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over hvordan du ligger an.

Kjøp tilgang
Statistikk

Lytt til oppgaver

Har du lese- eller skrivevansker? Vi har lest inn alle spørsmål og svaralternativer.

Trykk på lydikonet og vi leder deg gjennom oppgaven.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve fokuserer vi på å levere markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Applikasjoner

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse YSK.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Teoriprøven for yrkessjåfør (YSK)

Hos Teoritentamen.no kan du øve deg på de ulike modulene i YSK-klassen. Prøvene våre er konstruert på samme måte som teoriprøven du tar hos Statens vegvesen og er utarbeidet i tett samarbeid med fagbokforfatterne hos Norges Trafikkskoleforbund. Vi har en enorm oppgavedatabase som stadig utvides og revideres!

I tråd med de offisielle testene du tar hos Statens vegvesen har våre tester for grunnutdanningen 50 spørsmål, mens testene for utvidelse har 25 spørsmål. Halvparten av alle som tar teoriprøven hos Statens vegvesen stryker på første forsøk, noe som kunne vært unngått ved optimale forberedelser.

Som bruker hos oss får du tilgang til statistikkverktøy som viser hvordan du har prestert over tid og hvilke områder du bør øve mer på. Dessuten kan du laste ned vår app for iOS og Android slik at du kan ta prøvene våre hvor som helst. Skulle du har spørsmål til tjenesten får du hurtig svar fra vår kyndige supportavdeling (åpen hver dag fra kl. 09-21).

Folk flest har ulike behov for øving. Vi tilbyr derfor dagspass og ukespass for de som trenger en siste finpuss før selve teoriprøven eller månedspass for de som vil bruke oppgavene som et supplement til teorikurs og bøker.