Velg ønsket pass for minibuss

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 299,-
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for minibuss er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Kjøp tilgang
 • Slik fungerer beståttgarantien
 • Gjennomfør minimum 25 tester, og bestå 5 av de 10 siste testene
 • Bestå minimum 3 skiltprøver
 • Ta teoriprøven senest 3 dager etter at passet er utløpt
 • Send skriftelig bekreftelse på mail som viser at teoriprøven ikke ble bestått

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

Eboken forklarer vanskelige ord og er enkel å finne frem i, slik at du kan forberede deg på en effektiv måte.

Kjøp tilgang

KrysspressKrysspress

Krysspress er når man føler man må tilfredsstille flere parter, med forskjellige interesser. Som bussjåfør må du tilfredsstille arbeidsgiver, kunder og andre trafikanter. Du må også ta hensyn til deg selv og dine nærmeste. Krysspress er når man føler man må tilfredsstille flere parter, med forskjellige interesser. Som bussjåfør må du tilfredsstille arbeidsgiver, kunder og andre trafikanter. Du må også ta hensyn til deg selv og dine nærmeste.

Krysspress kan være farligKrysspress kan være farlig

Noen ganger kan dette være vanskelig. I rushtrafikken kan det være krevende å kjøre både effektivt og behagelig, og samtidig være hyggelig bussjåfør. Dette kan skape frustrasjon, dårlige beslutninger og farlige situasjoner i trafikken. Krysspress utgjør altså en *ulykkesrisiko* som du som bussjåfør må lære deg å håndtere. Noen ganger kan dette være vanskelig. I rushtrafikken kan det være krevende å kjøre både effektivt og behagelig, og samtidig være hyggelig bussjåfør. Dette kan skape frustrasjon, dårlige beslutninger og farlige situasjoner i trafikken. Krysspress utgjør altså en ulykkesrisiko som du som bussjåfør må lære deg å håndtere.

Du kan ikke alltid tilfredstille alle parter, og det skal en god arbeidsgiver også være klar over. Hvis det blir for ille kan du snakke med kollegene dine. Du kan ikke alltid tilfredstille alle parter, og det skal en god arbeidsgiver også være klar over. Hvis det blir for ille kan du snakke med kollegene dine.

Forklaringer

Har du tilstrekkelig teoretisk kunnskap? Leste du spørsmålet og svaralternativene godt nok? Kjenner du til alle begrepene?

Vi har laget unike og pedagogiske forklaringer til alle oppgavene i denne klassen. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Forklaringer

Statistikk

På dashbordet kan du se hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Vi tipser også om det vi mener du bør lese mer på.

Med vår grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over hvordan du ligger an.

Kjøp tilgang
Statistikk

Lytt til oppgaver

Har du lese- eller skrivevansker? Vi har lest inn alle spørsmål, svaralternativer og forklaringer.

Trykk på lydikonet og vi leder deg gjennom oppgaven.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve fokuserer vi på å levere markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Applikasjoner

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse D1/D1E.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Teoriprøven for minibuss

Hos teoritentamen.no kan du øve deg på oppgaver for minibuss klasse D1/D1E. Oppgavene er laget på samme måte som på den offisielle teoriprøven hos Statens vegvesen og følger læreplanen og kravene til denne. Oppgavene på Teoritentamen.no oppdateres hyppig og holder høy kvalitet.

I våre teoriprøver får du 30 spørsmål, og du må svare riktig på minst 25 av dem. Teoriprøven hos Vegvesenet er strukturert på samme måte.

Dersom du kjøper tilgang for klasse D1/D1E får du:

 • Teorikurs med ebok, video og lyd
 • Fasit til alle oppgavene
 • Kundeservice fra kl. 09-21 alle dager
 • Mulighet for å følge din egen progresjon med enkel statistikk
 • Tilgang til applikasjoner for iOS og Android
 • Mulighet for å ta egne skiltprøver
Om teoriprøven for minibuss

For å bestå teoriprøven for minibuss kreves det forberedelse. Rundt halvparten av kandidatene som tar den offisielle teoriprøven for klasse D1/D1E stryker. En hensiktsmessig måte å forberede seg på er å lese eboken samtidig som du tester deg fortløpende på Teoritentamen.no.

Selve teoriprøven tar du på en lokal trafikkstasjon, det koster 660 kroner å avlegge teoriprøven. Hos trafikkstasjonene har de "Drop-in timer", så det er ikke behov for å bestille time. Husk at din søknad om å gå opp til førerprøve må være godkjent og at du må ha med gyldig legitimasjon. Du må også ta en synstest i forbindelse med teoriprøven. Dersom du ikke består teoriprøven for minibuss venter det en karantene på 2 uker før du kan ta en ny prøve.