Velg ønsket pass for minibuss

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 349,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Dette mener brukerene om tjenesten vår for minibuss

Samlet rating fra 251 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for minibuss er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis
Fullfør 25 teoriprøver
Bestå 5 av 10 siste teoriprøver
Bestå 3 skiltprøver

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Kjøp tilgang

Spill

Er du god på trafikkskilt? Med skiltspillet kan du lære, konkurrere og utfordre deg selv til å bli en ekspert på skilt. Her kan du spille deg til kunnskap, sette nye rekorder og ha det gøy mens du øver til teoriprøven.

Kjøp tilgang

VeltefareVeltefare

Mange minibusser er veldig høye i forhold til bredden sin. Dette øker faren for velt. Du bør være spesielt påpasselig i følgende situasjoner: Mange minibusser er veldig høye i forhold til bredden sin. Dette øker faren for velt. Du bør være spesielt påpasselig i følgende situasjoner:

Høye busser i kupert og svingete terreng, eller busser i høy fart, er særlig utsatt for velt.Høye busser i kupert og svingete terreng, eller busser i høy fart, er særlig utsatt for velt.

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Forklaringer

Forklaringer

Teori for førerkort kan inneholde ord og begrep som kan være ukjente for mange, og enkelte spørsmål og svaralternativer være litt vanskelig å forstå.
Derfor har vi laget unike og pedagogiske forklaringer til alle våre oppgaver. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang

Statistikk

Du har alltid oversikt over hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Med vår motiverende, grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over din fremgang.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Lyd

Lyd

Har du lese- eller skrivevansker? Kanskje du bare foretrekker å lytte? Å tilegne seg kunnskap med utgangspunkt i lyd fungerer godt for mange. Vi har lest inn alt innhold både i ebok og teoriprøver, slik at du bare kan klikke, lytte og lære.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve leverer vi markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse D1/D1E.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for minibuss

Hos teoritentamen.no kan du øve deg på oppgaver for minibuss klasse D1/D1E. Oppgavene er laget på samme måte som på den offisielle teoriprøven hos Statens vegvesen og følger læreplanen og kravene til denne. Oppgavene på Teoritentamen.no oppdateres hyppig og holder høy kvalitet.

I våre teoriprøver får du 30 spørsmål, og du må svare riktig på minst 25 av dem. Teoriprøven hos Vegvesenet er strukturert på samme måte.

Dersom du kjøper tilgang for klasse D1/D1E får du:

 • Teorikurs med ebok, video og lyd
 • Fasit til alle oppgavene
 • Kundeservice fra kl. 09-21 alle dager
 • Mulighet for å følge din egen progresjon med enkel statistikk
 • Tilgang til applikasjoner for iOS og Android
 • Mulighet for å ta egne skiltprøver
Om teoriprøven for minibuss

For å bestå teoriprøven for minibuss kreves det forberedelse. Rundt halvparten av kandidatene som tar den offisielle teoriprøven for klasse D1/D1E stryker. En hensiktsmessig måte å forberede seg på er å lese eboken samtidig som du tester deg fortløpende på Teoritentamen.no.

Selve teoriprøven tar du på en lokal trafikkstasjon, hvor det koster 360 kroner å avlegge teoriprøven. Husk å bestille tid i forkant. Husk også at din søknad om å gå opp til førerprøve må være godkjent og at du må ha med gyldig legitimasjon. Du må i tillegg ta en synstest i forbindelse med teoriprøven. Dersom du ikke består teoriprøven for minibuss venter det en karantene på 2 uker før du kan ta en ny prøve.

Kjøp tilgang