Velg ønsket pass for lastebil

Pensum + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 349,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Dette mener brukerene om tjenesten vår for lastebil

Samlet rating fra 879 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for lastebil er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis
Fullfør 25 teoriprøver
Bestå 5 av 10 siste teoriprøver
Bestå 3 skiltprøver

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Kjøp tilgang

Alt du trenger for å bestå teoriprøven

Har du lyst på en optimal forberedelse til teoriprøven? Med Teorikurs + Teoriprøver får du alt du trenger for å bestå. Bli klar til teoriprøven med motiverende oppgaver, ebok, video, lyd og teorikurs. Kom i gang i dag!

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Forklaringer

Forklaringer

Teori for førerkort kan inneholde ord og begrep som kan være ukjente for mange, og enkelte spørsmål og svaralternativer være litt vanskelig å forstå.
Derfor har vi laget unike og pedagogiske forklaringer til alle våre oppgaver. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang

Spill

Er du god på trafikkskilt? Med skiltspillet kan du lære, konkurrere og utfordre deg selv til å bli en ekspert på skilt. Her kan du spille deg til kunnskap, sette nye rekorder og ha det gøy mens du øver til teoriprøven.

Kjøp tilgang

Vektfordeling akslerVektfordeling aksler

Nå vet vi hvor mye vi kan laste, og hvordan vekten skal fordeles på akslene. Nå vet vi hvor mye vi kan laste, og hvordan vekten skal fordeles på akslene.

Denne utregningen er ganske lik den vi gjorde i forrige lastberegning, der tillatt nyttelast ble 18055 kg. Nå er den 1000 kg lavere, fordi vi tok med veilistens begrensninger i lastberegningsskjema. Denne utregningen er ganske lik den vi gjorde i forrige lastberegning, der tillatt nyttelast ble 18055 kg. Nå er den 1000 kg lavere, fordi vi tok med veilistens begrensninger i lastberegningsskjema.

I neste slide kan du se en video med denne utregningen. I neste slide kan du se en video med denne utregningen.

17055 kg er den totale nyttelasten for denne ruten, med det kjøretøyet vi har. Her ser vi hvordan vekten skal fordeles på akslene.17055 kg er den totale nyttelasten for denne ruten, med det kjøretøyet vi har. Her ser vi hvordan vekten skal fordeles på akslene.

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang
Bilder og 3D-illustrasjoner

Bilder og 3D-illustrasjoner

Vanskelige temaer er enklere å forstå ved hjelp av grafikk. Derfor inneholder pensum bilder og 3D-illustrasjoner som viser trafikksituasjoner, konstruksjoner og regler på en forklarende måte.

Kjøp tilgang

Videoforklaringer

Mange viktige tema er i tillegg til tekst og bilde forklart ved hjelp av pedagogiske videoklipp i 3D.

Kjøp tilgang

Statistikk

Du har alltid oversikt over hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Med vår motiverende, grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over din fremgang.

Kjøp tilgang

Personlig veiledning

Har du spørsmål om et tema, kan du sende en melding til en av våre veiledere, som vil svare deg på e-post.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve leverer vi markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for lastebil

Her finner du oppgaver for klasse C, som er laget på samme måte som oppgavene på den offisielle teoriprøven. Oppgavene er utarbeidet av Norges Trafikkskoleforbund eksklusivt for oss, og holder høy kvalitet. NTSF er landets største bransjeforbund for trafikkskoler og står også bak lærebokserien "Veien til førerkortet".

Kjøp tilgang til Teoritentamen for klasse C og få:

 • Fasit for samtlige oppgaver
 • Statistikk for å følge egen utvikling
 • Kundeservice alle dager fra kl. 09-21
 • Applikasjoner til nettbrett og mobil (iOS og Android)
 • Egne skiltprøver
Om teoriprøven for lastebil

På den offisielle teoriprøven for klasse C får du 45 spørsmål og du må svare riktig på minst 38 av dem. Som hjelpemidler får du veg-liste, kalkulator, skjema for lastberegning og skrivemateriell.

Tips: Visste du at over 50% av kandidatene som tar den offisielle teoriprøven for klasse C stryker? Vi anbefaler at du tester deg godt før du tar den endelige prøven. Det er dyrt å stryke - og det stjeler tid!

For mer info om dine rettigheter når du har fått klasse C førerkort - og hvordan man går frem for å ta det, se informasjon hos vegvesenet.

Kjøp tilgang