Velg ønsket pass for buss

Ukespass

Tilgang i 7 dager for 149,-
  • App til iOS/Android
  • Teoriprøver fra ATL
  • Lyd på alle oppgaver
  • Tilgang til fasit
  • Tilgang til skiltprøve

Dagspass

Tilgang i 24 timer for 59,-
  • App til iOS/Android
  • Teoriprøver fra ATL
  • Lyd på alle oppgaver
  • Tilgang til fasit
  • Tilgang til skiltprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. Teoriprøvene for buss er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang

Forklaringer

Har du tilstrekkelig teoretisk kunnskap? Leste du spørsmålet og svaralternativene godt nok? Kjenner du til alle begrepene?

Vi har laget unike og pedagogiske forklaringer til alle oppgavene i denne klassen. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Forklaringer

Statistikk

På dashbordet kan du se hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Vi tipser også om det vi mener du bør lese mer på.

Med vår grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over hvordan du ligger an.

Kjøp tilgang
Statistikk

Lytt til oppgaver

Har du lese- eller skrivevansker? Vi har lest inn alle spørsmål, svaralternativer og forklaringer.

Trykk på lydikonet og vi leder deg gjennom oppgaven.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve fokuserer vi på å levere markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer på mail mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Applikasjoner

Oppgaver i samarbeid med ATL

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse D.

Kjøp tilgang
Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Teoriprøven for buss

Om våre teoriprøver

På teoritentamen.no kan du øve deg på Norges største samling av teoriprøver for buss (klasse D).

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver for buss. Alle oppgavene er skrevet av lærebokforfatterne bak ATLs bøker og oppgavehefter - "Veien til førerkortet." Oppgavene er skrevet eksklusivt for oss og følger læreplanen for klasse D og kravene til denne. I tillegg har vi egne skiltprøver som dekker alle norske skilt og veimerker.

Våre teoriprøver inkluderer selvsagt også fasit på alle oppgaver, samt mulighet til å følge egen utvikling via vår statistikkmodul.

Den offisielle teoriprøven

Teoriprøven tar du på en trafikkstasjon. De fleste trafikkstasjoner har "drop-in timer," så du trenger ikke bestille time.

For å ta førerkort for buss må du være 21 år. Du kan ta teorien tidligst 6 måneder før fylte 21 år. Uansett må du ha fått godkjent din søknad om førerkort før du kan ta teoriprøven. Når du møter fram til prøve må du ha med deg gyldig legitimasjon. I forbindelse med teoriprøven må du også ta en synstest.

På teoriprøven for klasse D får du 45 spørsmål og du må svare riktig på minst 38 av dem for å bestå (det vil si maks 7 feil). Som hjelpemidler får du kart og veg-liste, kalkulator, skjema for lastberegning og skrivemateriell. Du får bruke opptil 120 minutter på prøven.

Det koster p.t. 620 kroner å avlegge en teoriprøve. Dersom man ikke består og må ta teoriprøven på ny koster det nye 620 kroner. I tillegg må du vente i 2 uker før du kan ta en ny teoriprøve.

For mer info om dine rettigheter når du har fått klasse D sertifikat - og hvordan man går frem for å ta lappen, se informasjon hos vegvesenet.

Om vår tjeneste

Vi vet at omtrent halvparten av de som tar teoriprøver for buss hos Vegvesenet ender med et ikke bestått resultat. Basert på markedsundersøkelser som vi har gjort blant våre kunder kan vi dokumentere at sannsynligheten for å bestå en teoriprøve øker radikalt for dem som øver seg godt og grundig hos oss.

For å gjøre øving til teoriprøver mest mulig effektivt tilbyr vi support 7 dager i uken - fra kl. 09-21. For å øke vår tilgjengelighet får alle som kjøper tilgang til teoritentamen også tilgang til våre teoriprøve-applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett (iOS og Android).

Kjøp tilgang