Nyheter

Tilbakemeldinger fra kunder

Vi får veldig mange tilbakemeldinger fra våre kunder, og vi er glade for at elever i hele Norge er så fornøyde med tjenesten vår. Teoritentamen.no er utviklet for å hjelpe deg til å bestå teoriprøven og førerprøven. For at vi alltid skal kunne levere markedets beste tjeneste for digital føreropplæring, trenger vi tilbakemeldinger fra elevene.

Er du fornøyd med tjenesten? Savner du noe? Les hva kundene våre sier og gi oss en tilbakemelding da vel.

enter image description here

Nytt teorikurs for traktor!

Teoritentamens teorikurs er et lett forståelig nettbasert kurs for deg som ønsker å ta teoriprøven for traktor. Kurset er bygget på Statens vegvesens læreplan og fokuserer på temaer som er relevante for teoriprøven.

Har du lese- og skrivevansker? Eller kanskje du foretrekker å lytte i stedet for å lese? Da har Teoritentamen løsningen for deg. Vi har lest inn teorikurset i sin helhet, slik at du kan velge om du vil lytte eller lese når du er logget inn. Vanskelige temaer er enklere å forstå ved hjelp av grafikk. Derfor inneholder kurset bilder, videoer og 3D-illustrasjoner som viser trafikksituasjoner og regler på en forklarende måte, og om du bruker teorikurset i kombinasjon med teoriprøver viser vi deg personlige anbefalinger for tema du bør fordype deg i.

Anbefalinger vises under hver oppgave, etter fullført test og på ditt personlige dashbord. Har du spørsmål om et tema, kan du sende en melding til en av våre veiledere, som vil svare deg på epost.

Her kan du kjøpe tilgang til teorikurs for traktor

Vinn tilgang i julekalenderen

Har du sett vår julekalender på facebook? Hver dag frem til 24. desember poster vi en ny video på vår facebook-side. Videoen inneholder en kalenderluke og et spørsmål som man kan besvare i kommentarfeltet. Om du svarer riktig er du med i den daglige trekningen av en tilgang med beståttgaranti. Trekningen skjer på kveldstid i kommentarfeltet. Lyst til å vinne en tilgang? Klikk deg inn på vår facebook-side og bli med da vel.

God jul til alle, og kjør forsiktig!

Test teoritentamen gratis

Vil du teste teoritentamen før du kjøper? Vi har laget en demo der du får et innblikk i hvordan våre teoriprøver og forklaringer til oppgavene fungerer. Oppgavene oppdateres kontinuerlig og teoriprøvene er bygget opp på samme måte som selve prøven hos Statens vegvesen. Våre produkter holder meget høy kvalitet og er anbefalt av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund og Trafikkforum

enter image description here

Dersom du ønsker en enkel og motiverende gjennomgang av hele pensum bør du også sjekke ut vårt teorikurs. Her kan du lære alt du trenger med video, lyd, tekst, bilder og teoriprøver.

Sørg for en optimal forberedelse til teoriprøven, og test teoritentamen gratis i dag!

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund og Trafikkforum er trafikkskolenes to bransjeforbund. ATL og TF arbeider blant annet for god trafikkopplæring og økt trafikksikkerhet i Norge. Vi i teoritentamen.no er stolte over at begge organisasjonene har valgt å anbefale tjenesten vår til alle elever som skal ta teoriprøven. Både ATL og TF har vært med på å kvalitetssikre innhold i teorikurs og teoriprøver, slik at du som elev skal være trygg på kvaliteten som ligger i våre produkter.

“Vi mener teoritentamen.no er Norges beste tjeneste på teoriprøver og digital trafikkopplæring, derfor anbefaler vi tjenesten til alle som skal ta førerkort", sier Stig Ohrvik, daglig leder i Trafikkforum. Ellen Ramstad i ATL følger opp med “Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund anbefaler alle elever som skal ta førerkort å bruke teoritentamen.no, som en del av sine forberedelser til teoriprøven”.

Lurer du på hvordan føreropplæringen foregår? Les mer på Statens vegvesens nettsider.

Slik kommer du i gang med forberedelsene til teoriprøven