Nyheter

Endelig er de digitale teorikursene for minibuss og lett lastebil klare. Læremidlene bygger på de respektive læreplaner, og dekker hele pensum for henholdsvis minibuss og lett lastebil. Teorikursene er lettfattelige og pedagogiske i sin oppbygning, og vil garantert hjelpe deg på veien til førerkortet. Vi er utrolig glade for at du som skal ta teoriprøven i klasse D1 og C1 nå kan øve deg med videoer, lyd, illustrasjoner, bilder, tekst og teoriprøver. Klar for å komme i gang? Klikk deg inn på minibuss eller lett lastebil for å lese mer, og kjøpe tilgang.

Eksempel fra lastberegning på minibuss.

Lurer du på noe? Ta kontakt med support@teoritentamen.no, vi star alltid klare for å hjelpe deg.

Nytt teorikurs for buss

Teoritentamens digitale teorikurs for buss retter seg mot deg som ønsker å ta førerkort for buss. Kurset er et motiverende og effektivt læremiddel for deg som ønsker å lære teori og bestå teoriprøven. Vanskelige temaer som lastberegning samt kjøre- og hviletid presenteres på en pedagogisk måte gjennom gode videoer og illustrasjoner. For at du skal stille best mulig forberedt fokuserer kurset på temaer som er relevante for teoriprøven. Sammen med våre teoriprøver er dette alt du trenger for å bli klar til eksamen. Les mer og kom i gang her

enter image description here

Tips til teoriprøven

Det er viktig at du møter godt forberedt når du skal avlegge teoriprøven på trafikkstasjonen, det er nemlig både dyrt og kjedelig å stryke på denne testen. For at du skal bli klar til teoriprøven har vi i teoritentamen.no laget en tjeneste med alt du trenger for å bestå. Hos oss kan du øve med teoriprøver, forklaringer til oppgaver, digitale kurs med videoer, lyd og illustrasjoner. I tillegg kan du stille spørsmål direkte til våre eksperter dersom du lurer på noe.

5 tips for å bestå teoriprøven

Dette må du huske

Før du kan ta teoriprøve må du ha levert søknad om førerkort og fått den godkjent. Søknaden kan du sende inn elektronisk på Statens Vegvesen sine nettsider. Når du møter fram til prøven må du ha med deg gyldig legitimasjon. I forbindelse med teoriprøven må du også ta en synstest.

For å lese mer om antall spørsmål, varighet og hvor mange feil du kan ha i de ulike teoriprøvene kan du klikke her

Karantenetid

Dersom du ikke består teoriprøven må du vente 2 uker før du kan ta ny prøve.

Tilgang

Her kan du velge førerkortklasse og kjøpe tilgang til teoritentamen.

Gratis teoritentamen

Her kan du teste en gratis teoriprøve

Lykke til med øvingen!

Tilbakemeldinger fra kunder

Vi får veldig mange tilbakemeldinger fra våre kunder, og vi er glade for at elever i hele Norge er så fornøyde med tjenesten vår. Teoritentamen.no er utviklet for å hjelpe deg til å bestå teoriprøven og førerprøven. For at vi alltid skal kunne levere markedets beste tjeneste for digital føreropplæring, trenger vi tilbakemeldinger fra elevene.

Er du fornøyd med tjenesten? Savner du noe? Les hva kundene våre sier og gi oss en tilbakemelding da vel.

enter image description here

Nytt teorikurs for traktor!

Teoritentamens teorikurs er et lett forståelig nettbasert kurs for deg som ønsker å ta teoriprøven for traktor. Kurset er bygget på Statens vegvesens læreplan og fokuserer på temaer som er relevante for teoriprøven.

Har du lese- og skrivevansker? Eller kanskje du foretrekker å lytte i stedet for å lese? Da har Teoritentamen løsningen for deg. Vi har lest inn teorikurset i sin helhet, slik at du kan velge om du vil lytte eller lese når du er logget inn. Vanskelige temaer er enklere å forstå ved hjelp av grafikk. Derfor inneholder kurset bilder, videoer og 3D-illustrasjoner som viser trafikksituasjoner og regler på en forklarende måte, og om du bruker teorikurset i kombinasjon med teoriprøver viser vi deg personlige anbefalinger for tema du bør fordype deg i.

Anbefalinger vises under hver oppgave, etter fullført test og på ditt personlige dashbord. Har du spørsmål om et tema, kan du sende en melding til en av våre veiledere, som vil svare deg på epost.

Her kan du kjøpe tilgang til teorikurs for traktor