Nyheter

Teoritentamen er laget for at du skal bestå teoriprøven

Vi har laget et effektivt e-læringsverktøy som hjelper deg å lære den teorien du trenger for å bestå teoriprøven og få førerkort. Vi benytter ulike læringsteknikker og ressurser for at du skal få muligheten til å lære på den måten som passer akkurat deg. Hos oss kan du øve til teoriprøven med [Teoritentamen for bil][1] og alle andre førerkortklasser. I denne artikkelen beskriver vi noen av egenskapene som gjør Teoritentamen helt unik.
Les hele artikkelen

Slik øver du til teoriprøven

Dersom du skal ta teoriprøven i nærmeste fremtid, så er Teoritentamen en trygg og kvalitetssikret tjeneste å forberede seg med. Du kan øve til teoriprøven i en av våre apper til iOS og Android, eller så kan du benytte teoritentamen på web. Å bestå teoriprøven handler om forberedelser og øving. Her kommer noen råd til deg for å unngå stryk!
Les hele artikkelen

Slik tar du MC-lappen

Mange drømmer om friheten og følelsen man får ved å kjøre MC. Stadig flere nordmenn oppdager gleden og de mange fordelene med å kjøre motorsykkel. Men for å kunne ferdes lovlig på norske veier er det nødvendig med et sertifikat for MC. I dag finnes det tre ulike sertifikater til MC; klasse A1, A2 og A. Hvilket sertifikat du trenger, avhenger av hvilken type motorsykkel du ønsker å kunne kjøre.
Les hele artikkelen

Skal du ta mopedlappen?

For å kunne kjøre en moped trenger du førerkort for klasse AM146 og du må være fylt 16 år. Førerkortet for AM146 gjelder moped på to hjul, og gir tillatelse til å kjøre en moped med maksfart på 45 kilometer i timen og maksimal vekt på 150 kg. For å kjøre raskere på to hjul kreves førerkort for lett motorsykkel, mellomtung motorsykkel, eller tung motorsykkel. Henholdsvis klasse: A, A1 og A2.
Les hele artikkelen

Hvordan øve til teoriprøven i 2022?

Det er mange som kommer uforberedt og stryker på teoriprøven hos Statens vegvesen. For at du skal bestå prøven, krever det at du øver og legger ned en innsats. Dersom du øver hos oss og oppnår beståttgarantien på Teoritentamen, så har du oppnådd målene i læreplanen og du meget godt forberedt.
Les hele artikkelen

Nye fartsgrenser med tilhenger - Teoritentamen er oppdatert

Nye regler for fartsgrenser med tilhenger kom i mars 2022. De nye reglene medfører at alle tilhengere kan trekkes i inntil 80 km/t, på veier hvor dette er tillatt. Enkelte tilhengere med brems kan med spesifikk godkjenning trekkes i inntil 100 km/t.
Les hele artikkelen

Hva er den beste teoriappen?

NAF har testet brukervennligheten og den faglige kvaliteten på syv apper for teoriprøven. Vi er glade og stolte over at Teoritentamen.no kom desidert best ut i testen med en score på 5/5. NAF utdyper at Teoritentamen tar for seg alle temaene i læreplanen, og panelet mener det er høy kvalitet på oppgaver og illustrasjoner
Les hele artikkelen

Norges Trafikkskoleforbund og Trafikkforum anbefaler Teoritentamen.no

Skal du ta førerkort eller øve til teoriprøven? Da er du kanskje på jakt etter en løsning som virkelig hjelper deg på veien, og som spiller på ditt lag? På teoritentamen.no lærer du alt du trenger for å bestå teoriprøven hos Statens vegvesen. Hos oss kan du forberede deg med både lydbok, videoer, tekst og oppgaver.
Les hele artikkelen

Teoritentamen er oppdatert

Merker du at teoritentamen.no har blitt ny og oppdatert? Vi har modernisert uttrykket, og utviklet den gode brukeropplevelsen.
Les hele artikkelen

Hva er beste teoriprøve app?

Lurer du på hva som er den beste appen for å forberede deg til teoriprøven? For å svare på det må man nesten spørre dem som bruker disse tjenestene – nemlig elever i førerkortopplæringen. Hos Teoritentamen.no er det nettopp eleven som står i fokus.
Les hele artikkelen