Oppkjøringskurs

Hva inneholder kurset?

Dette er et kurs for deg som skal ta den praktiske førerprøven. Her finner du råd og tips fra eksperter, videoer og oppgaver til sikkerhetskontrollen.

Hvilke fordeler får jeg?

Du får full gjennomgang av hva som skjer på oppkjøringsdagen. I tillegg får du ekspertråd til hvordan du kan håndtere ulike situasjoner, samt full beskrivelse av spørsmålene som kan dukke opp på sikkerhetskontrollen.

Oppkjøring neste!

Vårt mål er å gi deg en optimal forberedelse før oppkjøringen. Still forberedt med Teoritentamens oppkjøringskurs. Lykke til!

Dette mener brukerene om tjenesten vår for oppkjøringskurs

Samlet rating fra 1453 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Forberedelse til oppkjøringen

Vi hjelper deg med forberedelsene. Oppkjøringskurset inneholder en rekke gode tips og gir deg god oversikt over hva som møter deg på oppkjøringsdagen.

Kjøp tilgang

Personlig veiledning

Har du spørsmål om et tema, kan du sende en melding til en av våre veiledere, som vil svare deg på e-post.

Kjøp tilgang

Parkere og sikre bilenParkere og sikre bilen

Når kjøreturen går mot slutten skal du parkere bilen der sensor ønsker. Husk å sikre bilen, altså sørge for at parkeringsbrems er på. Og låse den når dere går ut av bilen. Du kan også bli bedt om å utføre en parkering under selve oppkjøringen. Når kjøreturen går mot slutten skal du parkere bilen der sensor ønsker. Husk å sikre bilen, altså sørge for at parkeringsbrems er på. Og låse den når dere går ut av bilen. Du kan også bli bedt om å utføre en parkering under selve oppkjøringen.

DommenDommen

Det første som skjer når bilen er parkert er at sensor spør deg hvordan du synes det gikk. Deretter forteller sensor deg om du har bestått eller ikke. Det første som skjer når bilen er parkert er at sensor spør deg hvordan du synes det gikk. Deretter forteller sensor deg om du har bestått eller ikke.

Sensors hovedoppgave har hele tiden vært å vurdere helheten i oppkjøringen din og nå får du vite om du er klar! Sensors hovedoppgave har hele tiden vært å vurdere helheten i oppkjøringen din og nå får du vite om du er klar!

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang

Videoforklaringer

Mange viktige tema er i tillegg til tekst og bilde forklart ved hjelp av pedagogiske videoklipp i 3D.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang