Oppkjøringskurs

Hva inneholder kurset?

Dette er et kurs for deg som skal ta den praktiske førerprøven. Her finner du råd og tips fra eksperter, videoer og oppgaver til sikkerhetskontrollen.

Hvilke fordeler får jeg?

Du får full gjennomgang av hva som skjer på oppkjøringsdagen. I tillegg får du ekspertråd til hvordan du kan håndtere ulike situasjoner, samt full beskrivelse av spørsmålene som kan dukke opp på sikkerhetskontrollen.

Oppkjøring neste!

Vårt mål er å gi deg en optimal forberedelse før oppkjøringen. Still forberedt med Teoritentamens oppkjøringskurs. Lykke til!

Dette mener brukerene om tjenesten vår for oppkjøringskurs

Samlet rating fra 1324 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Forberedelse til oppkjøringen

Vi hjelper deg med forberedelsene. Oppkjøringskurset inneholder en rekke gode tips og gir deg god oversikt over hva som møter deg på oppkjøringsdagen.

Kjøp tilgang

Personlig veiledning

Har du spørsmål om et tema, kan du sende en melding til en av våre veiledere, som vil svare deg på e-post.

Kjøp tilgang

Sikkerhetssjekk Sikkerhetssjekk

Det er mange ulike sikkerhetssjekker du kan gjennomføre for å kontrollere de enkelte delene av bilen – disse blir gjennomgått i mer detalj utover i kapittelet. Det er mange ulike sikkerhetssjekker du kan gjennomføre for å kontrollere de enkelte delene av bilen – disse blir gjennomgått i mer detalj utover i kapittelet.

Generelt bør du alltid undersøke nærmere eller ta kontakt med et verksted hvis bilens kjøreegenskaper endrer seg, eller du hører ulyder under kjøring. Ofte kan slike lyder nettopp være et varsel om at en del bør byttes ut eller repareres. Generelt bør du alltid undersøke nærmere eller ta kontakt med et verksted hvis bilens kjøreegenskaper endrer seg, eller du hører ulyder under kjøring. Ofte kan slike lyder nettopp være et varsel om at en del bør byttes ut eller repareres.

Det er mange ting du kan sjekke selv.Det er mange ting du kan sjekke selv.

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang

Videoforklaringer

Mange viktige tema er i tillegg til tekst og bilde forklart ved hjelp av pedagogiske videoklipp i 3D.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang