Vilkår

Kjøp og bruk av tjenesten

Når du kjøper et pass hos Teoritentamen.no, får du tilgang til teoriprøver og/eller teorikurs i klassen(e) du velger i et visst antall sammenhengende timer/døgn. Tiden løper fra du starter første prøve eller kapittel (teorikurs). Tjenesten skal være tilgjengelig 24 timer i døgnet. Dog vil det unntaksvis kunne forekomme nedetid som følge av teknisk vedlikehold og feilretting.

Når du kjøper tilgang til Teoritentamen får du en personlig konto som kun er gyldig for deg. Denne kontoen må ikke overdras da den kan misbrukes til kjøp av flere tjenester/pass via ditt mobilnummer eller ditt bankkort/kredittkort.

For å forhindre misbruk er tilgangen begrenset til totalt 3 forskjellige nettlesere/browsere på henholdsvis PC/Mac, nettbrett og mobiltelefon. Tilgangen til teoriprøver omfatter i tillegg 1 applikasjon til nettbrett og 1 applikasjon til mobiltelefon.
Teorikurs er tilgjengelige via applikasjonenene og mobiltilpassede sider.

Teoritentamen.no yter mailsupport hver dag fra kl. 09-21. Vi svarer deg på spørsmål angående betaling, faglige spørsmål og generell bruk av tjenesten. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger fra våre kunder for hele tiden å forbedre tjenesten.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift, og oppgitt i NOK. Transaksjonsgebyr på mellom 3 og 12 kroner (avhengig av pass) ved betaling via SMS eller bank-/kredittkort kommer i tillegg. Prisene vil fremkomme før du gjør endelig bestilling og betaling.

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake (gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Vi har veldig mange kunder som har bestått teoriprøven etter å ha øvd seg grundig hos oss. For å gjøre deg trygg på at tjenesten vår er av beste kvalitet tilbyr vi en «pengene tilbake garanti» eller et nytt pass.

Dersom du mot formodning ikke består teoriprøven etter å ha øvd deg grundig hos oss (se vilkårene) får du derfor pengene tilbake. De detaljerte vilkårene for beståttgarantien følger her:

  • Du må ha kjøpt et pass som inkluderer beståttgaranti.
  • Du må ha registrert navn og fødselsdato hos teoritentamen.no (gjøres ved førstegangsinnlogging).
  • Du må ha gjennomført minimum 25 tester, og 5 av de 10 siste testene må være bestått.
  • Du må ha bestått minimum 3 skiltprøver.
  • Du må ta teoriprøven senest 3 dager etter at passet er utløpt.
  • Du må innen 3 dager etter at du tok prøven sende oss en skriftlig bekreftelse (scannet dokument fra Statens vegvesen) på mail som viser at teoriprøven ikke ble bestått.
  • Ved full refundering av beløp stoppes passet automatisk.

Personopplysninger

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet telefonnummer og eventuelt e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for at du skal kunne betale for produktet du velger, samt evt. kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/ returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer ikke kortnummer, utover det som er nødvendig for å sikre håndtering med belastning, reservasjon og kreditering.

Betaling med kredittkort

Lime Green Digital AS er ansvarlig for alle transaksjoner som gjøres via teoritentamen sine nettsider.
Teoritentamen lagrer ingen kortinformasjon. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør Nets.
De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PSI Level 1-sertifisert.

Informasjonskapsler/cookies

Teoritentamen.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettsteder, og i henhold til norsk lovgivning. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne.

Teoritentamen.no bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige og for å kunne yte bedre kundeservice.

Informasjon som lagres

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke nettsiden teoritentamen.no samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Firmaopplysninger

Teoritentamen.no
Kongensgate 14
0153 Oslo
Tlf.: 24 02 20 06
support@teoritentamen.no
Juridisk navn
Lime Green Digital AS
Org nr. 996 271 242


Øvrige spørmål

Se kundeservice for mer informasjon om tjenesten.