Spørsmål og svar

Kjøp og logg inn

Aller først velger du ønsket klasse på forsiden, deretter velger du ønsket pass. Heretter fyller du inn mobilnummer og velger betalingsmåte.

 1. Tast da inn ditt mobilnummer, eller klikk på "Fortsett med Vipps" og følg anvisning.
 2. Du vil da umiddelbart motta en SMS fra oss med ditt unike passord.
 3. Du taster så inn passordet du fikk fra oss på SMS.
 4. Til slutt velger du om du vil betale med Vipps, kort eller med SMS.
 5. Når betalingen er godkjent blir du logget inn og kan starte øvingen.

Ditt brukernavn er ditt mobiltelefonnummer. Passord har du fått tilsendt på SMS fra oss. Dersom du har glemt passordet, kan du klikke på "Logg inn" og deretter på "Glemt passord". Følg instruksene herfra, så vil du motta passordet på SMS.

Ja, det kan du. Det beste er da å registrere brukeren med det telefonnummeret som tilhører den som skal benytte tjenesten. Deretter er det bare å følge kjøpsprosessen og betale med eget bankkort ved utsjekk.

Dersom man ønsker å løse dette med Vipps, så er det enkleste å benytte vennebetaling og Vippse vedkommende som skal bruke tjenesten, slik at han/hun kan betale selv fra eget telefonnummer.

Velger man å betale med Vipps så blir brukernavnet/innlogging automatisk det telefonnummer man betaler fra.

Hvis du har et skrapekort klikker du på skrapekortlenken i menyen øverst til høyre på siden og følger instruksjonene som kommer opp.

Normalt er det fire ulike grunner til at du ikke får betalt med SMS:

 1. Hvis du ikke har penger på kontantkortet ditt vil du ikke få tilgang til tjenesten.
 2. Hvis du har registrert at abonnementet ditt ikke skal kunne benyttes til å betale for tjenester får du ikke kjøpt tilgang til tjenesten.
 3. Hvis operatøren din har problemer med sine systemer eller at mobilnettet er nede.
 4. Hvis operatøren din er Lyca Mobil så er det ikke mulig å betale med SMS. Lyca Mobil støtter ikke kjøp med mobiltelefonen.

I alle disse tilfeller anbefaler vi at du betaler med Vipps eller med kort.

Normalt er det tre grunner til at du ikke får betalt med Vipps:

 1. Du bruker en gammel versjon av Vipps-applikasjonen.

  Løsning: Oppdater applikasjonen og prøv på nytt/igjen.

 2. Du har et ugyldig betalingskort registrert i Vipps-applikasjonen.

  Løsning: Sjekk om betalingskortet er gyldig ved å kontrollere innstillingene i Vipps-applikasjonen. Registrer eventuelt et gyldig betalingskort, eller benytt en av våre alternative betalingsmetoder.

 3. Det er ikke dekning på betalingskortet.

  Løsning: Overfør penger til den aktuelle kontoen eller benytt en av våre alternative betalingsmetoder.

Passets løpetid starter i det du tar tjenesten i bruk. Gjenstående tid vil vises i dashbordets klokke.

Dersom beløpet står som "reservert" i din nettbank har det ikke blitt trukket. Reserveringen vil slettes automatisk innen 5 virkedager. Du kan trygt forsøke å kjøpe et pass på nytt. Evt. kan du velge SMS som betalingsmetode. Ta kontakt med banken din dersom du ønsker ytterligere informasjon.

Når du kjøper tilgang til tjenesten vår får du en personlig konto hos oss. Denne kontoen må du ikke la andre bruke da de kan misbruke kontoen og kjøpe flere tjenester med ditt mobilnummer eller ditt bankkort/kredittkort.

Din personlige konto er gyldig kun for deg. Som bruker har du derfor kun tilgang til tjenesten fra én nettleser av gangen. Hvis du forsøker å logge på med to nettlesere samtidig vil en av sesjonene automatisk bli stanset.

For å forhindre misbruk er tilgangen begrenset til totalt 3 forskjellige nettlesere/browsere på henholdsvis PC/Mac, nettbrett og mobiltelefon. Tilgangen til teoriprøver omfatter i tillegg 1 applikasjon til nettbrett og 1 applikasjon til mobiltelefon.

Applikasjoner

Slik gjør du:

 1. Registrér en konto: Du oppretter automatisk en konto ved å kjøpe et pass på teoritentamen.no. Dersom du allerede er registrert og har et passord tilgjengelig, kan du logge inn i appen med dette.
 2. Last ned Teoritentamen app: Applikasjonen finnes tilgjengelig for iOS i App store og Android i Google Play.
 3. Test deg overalt: Logg inn med kontoen din (mobilnummer og passord) og få tilgang til alle våre oppgaver!

Språk/Language

The service is also available in English for Car (class B), Motorcycle (class A/A1/A2) and our sign test. Change site language by chosing "English" from the top menu.

If you have bought access to the Norwegian test, but wanted to get the English test, please contact us using the form at the bottom of this page.

Teoriprøver

Vi jobber hardt for at teoritentamen.no alltid skal være den desidert beste teoriprøvetjenesten i Norge:

 1. Vi tar faget på alvor. Våre oppgaveforfattere er faglig dyktige i kjøretøy og trafikk, og har gode kontakter i bransjen. Vi kvalitetssikrer hele tiden.
 2. Vi snakker med kundene våre hver eneste dag. Derfor har vi en helt unik innsikt i hva dere trenger for å bestå teoriprøven, og bli trygge, kunnskapsrike trafikanter.
 3. Vi utvikler nytt hele tiden. Vi jobber alltid med nye videoer, oppgaver, illustrasjoner og tekster for å lære bort enda bedre.

Dersom du lurer på noe i forbindelse med en oppgave kan du sende oss en henvendelse ved å benytte skjemaet her. Husk å legge ved enten id-nummer på oppgaven eller selve oppgaveteksten.

Statens vegvesen offentliggjør ikke sine oppgaver, men våre oppgaver følger samme metodikk som oppgavene hos Statens vegvesen. De er utviklet i samarbeid med trafikklærere, og de forbedres og tilpasses hele tiden basert på tilbakemeldinger.

Vi får mange tilbakemeldinger fra kundene våre om at oppgavene våre er svært like oppgavene de fikk på den offisielle teoriprøven. Men – det viktigste er at kundene våre får den kunnskapen de trenger for å bestå teoriprøven, OG for å bli gode trafikanter. Vi mener at kunnskap er den beste metoden for å bestå teoriprøven.

Ja dette stemmer for klasse B. For andre førerkortklasser gjelder litt andre regler, men generelt gjelder det at man må ha minst 84% rette svar. Se mer Statens vegvesens hjemmesider for mer informasjon om teoriprøven.

Ja. Når du har kjøpt tilgang og er logget inn kan du velge å få oppgaver og svaralternativer lest opp før du starter å ta prøvene.

Oppgaver med lyd er tilgjengelig på alle klasser med norsk språk.

Vi har laget unike og pedagogiske forklaringer til oppgavene i alle klasser. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Det vil variere fra klasse til klasse, men generelt gjelder det at man må ha minst 84% rette svar. Se mer Statens vegvesens hjemmesider for mer informasjon om teoriprøven.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Vi har åpent alle hverdager mellom kl 09-21, og svarer i løpet av kort tid. Vi svarer også på henvendelser i helgene.

Vi ser at du er en eksisterende bruker

For å gi deg bedre og raskere kundeservice, ber vi deg logge inn.

Mangler du passord? Klikk her for å nullstille passordet og få tilsendt et nytt.
Vi setter pris på din tilbakemelding, og vil se på det så snart vi har anledning.