Velg ønsket pass for lett lastebil

Pensum + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 299,-
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for lett lastebil er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Kjøp tilgang
 • Slik fungerer beståttgarantien
 • Gjennomfør minimum 25 tester, og bestå 5 av de 10 siste testene
 • Bestå minimum 3 skiltprøver
 • Ta teoriprøven senest 3 dager etter at passet er utløpt
 • Send skriftelig bekreftelse på mail som viser at teoriprøven ikke ble bestått

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Forklaringer

Har du tilstrekkelig teoretisk kunnskap? Leste du spørsmålet og svaralternativene godt nok? Kjenner du til alle begrepene?

Vi har laget unike og pedagogiske forklaringer til alle oppgavene i denne klassen. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Forklaringer

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

Eboken forklarer vanskelige ord og er enkel å finne frem i, slik at du kan forberede deg på en effektiv måte.

Kjøp tilgang

Lover og regler for sikring av lastLover og regler for sikring av last

§ 3 Grunnregler for trafikk§ 3 Grunnregler for trafikk

Enhver skal ferdes hensynsfullt og vær aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret. Enhver skal ferdes hensynsfullt og vær aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret.

§ 23 Ansvar for kjøretøyets stand m.m§ 23 Ansvar for kjøretøyets stand m.m

Før kjøringen begynner, skal føreren forvisse seg om at kjøretøyet er i forsvarlig og forskriftsmessig stand og at det er forsvarlig og forskriftsmessig lastet. Han skal sørge for at kjøretøyet også under bruken er i forsvarlig stand og forsvarlig lastet. Før kjøringen begynner, skal føreren forvisse seg om at kjøretøyet er i forsvarlig og forskriftsmessig stand og at det er forsvarlig og forskriftsmessig lastet. Han skal sørge for at kjøretøyet også under bruken er i forsvarlig stand og forsvarlig lastet.

Disse bestemmelsene krever at du er oppmerksom og hensynsfull i trafikken, og at du sørger for at kjøretøyet ditt ikke er farlig for deg selv eller andre. Når du kjører lastebil er du stor og tung – og derfor er det mye du må ta hensyn til. Disse bestemmelsene krever at du er oppmerksom og hensynsfull i trafikken, og at du sørger for at kjøretøyet ditt ikke er farlig for deg selv eller andre. Når du kjører lastebil er du stor og tung – og derfor er det mye du må ta hensyn til.

Bilder og 3D-illustrasjoner

Vanskelige temaer er enklere å forstå ved hjelp av grafikk. Derfor inneholder kurset bilder og 3D-illustrasjoner som viser trafikksituasjoner og regler på en forklarende måte.

Kjøp tilgang
Bilder og 3D-illustrasjoner

Statistikk

På dashbordet kan du se hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Vi tipser også om det vi mener du bør lese mer på.

Med vår grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over hvordan du ligger an.

Kjøp tilgang
Statistikk

Personlig veiledning

Har du spørsmål om et tema, kan du sende en melding til en av våre veiledere, som vil svare deg på epost.

Kjøp tilgang
Personlige veiledning

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Applikasjoner

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve fokuserer vi på å levere markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for lett lastebil

Vi tilbyr tester og oppgaver utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Testene våre er modellert etter den faktiske prøven du tar hos Statens vegvesen og gir deg mulighet til å øve effektivt og målrettet på pensumrelaterte oppgaver.

Opp mot 60% stryker på den offisielle teoriprøven for klasse C1/C1E. Hos Teoritenatmen.no får du god hjelp til å forberede deg optimalt og å trene på relevante oppgaver hentet fra læreplan for klasse C1/C1E slik at du unngår å stryke.

Du kan følge med på din egen utvikling ved hjelp av våre omfattende statistikkverktøy og ta testene våre hvor og når du vil ved hjelp av våre oppgaveapper til iOS og Android. Skulle du trenge teknisk hjelp eller ha spørsmål/kommentarer, så er vår supportavdeling oppe hver dag fra kl. 09-21.

Du finner mer informasjon om hvordan du går frem for å ta teoriprøven til klasse C1/C1E og hvilke rettigheter du har i klassen på vegvesenets sine nettsider.