Velg ønsket pass for lett lastebil

Dagspass

Tilgang i 24 timer for 59,-
  • App til iOS/Android
  • Teoriprøver fra ATL
  • Lyd på alle oppgaver
  • Tilgang til fasit
  • Tilgang til skiltprøve

Ukespass

Tilgang i 7 dager for 149,-
  • App til iOS/Android
  • Teoriprøver fra ATL
  • Lyd på alle oppgaver
  • Tilgang til fasit
  • Tilgang til skiltprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. Teoriprøvene for lett lastebil er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis

Forklaringer

Har du tilstrekkelig teoretisk kunnskap? Leste du spørsmålet og svaralternativene godt nok? Kjenner du til alle begrepene?

Vi har laget unike og pedagogiske forklaringer til alle oppgavene i denne klassen. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Forklaringer

Statistikk

På dashbordet kan du se hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Vi tipser også om det vi mener du bør lese mer på.

Med vår grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over hvordan du ligger an.

Kjøp tilgang
Statistikk

Lytt til oppgaver

Har du lese- eller skrivevansker? Vi har lest inn alle spørsmål, svaralternativer og forklaringer.

Trykk på lydikonet og vi leder deg gjennom oppgaven.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve fokuserer vi på å levere markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer på mail mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Applikasjoner

Oppgaver i samarbeid med ATL

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse C1/C1E.

Kjøp tilgang
Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Teoriprøven for lett lastebil

Vi tilbyr tester og oppgaver skrevet av lærebokforfatterne hos Autoriserte Trafikklæreres Landsforbund. Testene våre er modellert etter den faktiske prøven du tar hos Statens vegvesen og gir deg mulighet til å øve effektivt og målrettet på pensumrelaterte oppgaver.

Opp mot 60% stryker på den offisielle teoriprøven for klasse C1/C1E. Hos Teoritenatmen.no får du god hjelp til å forberede deg optimalt og å trene på relevante oppgaver hentet fra læreplan for klasse C1/C1E slik at du unngår å stryke.

Du kan følge med på din egen utvikling ved hjelp av våre omfattende statistikkverktøy og ta testene våre hvor og når du vil ved hjelp av våre oppgaveapper til iOS og Android. Skulle du trenge teknisk hjelp eller ha spørsmål/kommentarer, så er vår supportavdeling oppe hver dag fra kl. 09-21.

Du finner mer informasjon om hvordan du går frem for å ta teoriprøven til klasse C1/C1E og hvilke rettigheter du har i klassen på vegvesenets sine nettsider.