Velg ønsket pass for lett lastebil

Pensum + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 349,-

Kjøp tilgang nå
  • Teoriprøver
  • Forklaringer til oppgavene
  • Skiltprøver
  • Ebok
  • Lyd på alt innhold
  • Forklarende videoer
  • App til iOS og Android
  • Spill

Dette mener brukerene om tjenesten vår for lett lastebil

Samlet rating fra 313 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for lett lastebil er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis
Fullfør 25 teoriprøver
Bestå 5 av 10 siste teoriprøver
Bestå 3 skiltprøver

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Forklaringer

Forklaringer

Teori for førerkort kan inneholde ord og begrep som kan være ukjente for mange, og enkelte spørsmål og svaralternativer være litt vanskelig å forstå.
Derfor har vi laget unike og pedagogiske forklaringer til alle våre oppgaver. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang

Spill

Er du god på trafikkskilt? Med skiltspillet kan du lære, konkurrere og utfordre deg selv til å bli en ekspert på skilt. Her kan du spille deg til kunnskap, sette nye rekorder og ha det gøy mens du øver til teoriprøven.

Kjøp tilgang

OppoverbakkerOppoverbakker

Med tung last kan det gå litt tregt i oppoverbakker. Derfor er det viktig å planlegge og tilrettelegge godt før bakken. Med tung last kan det gå litt tregt i oppoverbakker. Derfor er det viktig å planlegge og tilrettelegge godt før bakken.

Planlegger du godt, blir ikke bakken noe problem.Planlegger du godt, blir ikke bakken noe problem.

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang
Bilder og 3D-illustrasjoner

Bilder og 3D-illustrasjoner

Vanskelige temaer er enklere å forstå ved hjelp av grafikk. Derfor inneholder kurset bilder og 3D-illustrasjoner som viser trafikksituasjoner og regler på en forklarende måte.

Kjøp tilgang

Statistikk

Du har alltid oversikt over hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Med vår motiverende, grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over din fremgang.

Kjøp tilgang

Personlig veiledning

Har du spørsmål om et tema, kan du sende en melding til en av våre veiledere, som vil svare deg på e-post.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve leverer vi markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for lett lastebil

Vi tilbyr tester og oppgaver utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Testene våre er modellert etter den faktiske prøven du tar hos Statens vegvesen og gir deg mulighet til å øve effektivt og målrettet på pensumrelaterte oppgaver.

Opp mot 60% stryker på den offisielle teoriprøven for klasse C1/C1E. Hos Teoritenatmen.no får du god hjelp til å forberede deg optimalt og å trene på relevante oppgaver hentet fra læreplan for klasse C1/C1E slik at du unngår å stryke.

Du kan følge med på din egen utvikling ved hjelp av våre omfattende statistikkverktøy og ta testene våre hvor og når du vil ved hjelp av våre oppgaveapper til iOS og Android. Skulle du trenge teknisk hjelp eller ha spørsmål/kommentarer, så er vår supportavdeling oppe hver dag fra kl. 09-21.

Du finner mer informasjon om hvordan du går frem for å ta teoriprøven til klasse C1/C1E og hvilke rettigheter du har i klassen på vegvesenets sine nettsider.

Kjøp tilgang