Velg ønsket pass for snøscooter

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 24 timer for 85,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Teorikurs + Teoriprøver

Tilgang i 7 dager for 199,-

Kjøp tilgang nå
 • Teoriprøver
 • Forklaringer til oppgavene
 • Skiltprøver
 • Ebok
 • Lyd på alt innhold
 • Forklarende videoer
 • App til iOS og Android
 • Spill

Dette mener brukerene om tjenesten vår for snøscooter

Samlet rating fra 315 tilbakemeldinger

Illustrasjon: Teoriprøve

Test deg selv før teoriprøven!

Teoritentamen har Norges største oppgavebase utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund. Teoriprøvene for snøscooter er bygget opp på samme måte som hos Statens vegvesen og fungerer optimalt som forberedelse.

Kjøp tilgang Test teoriprøven gratis
Fullfør 25 teoriprøver
Bestå 5 av 10 siste teoriprøver
Bestå 3 skiltprøver

Beståttgaranti

Teoritentamen står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake
(gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Les alle vilkår for beståttgarantien her

Kjøp tilgang

Spill

Er du god på trafikkskilt? Med skiltspillet kan du lære, konkurrere og utfordre deg selv til å bli en ekspert på skilt. Her kan du spille deg til kunnskap, sette nye rekorder og ha det gøy mens du øver til teoriprøven.

Kjøp tilgang

UndertøyUndertøy

Det innerste laget bør bestå av klær som puster godt slik at svetten forsvinner ut av tøyet. Dette kan for eksempel være ull eller ullfrotte, disse stoffene holder godt på varmen samtidig som de trekker til seg svette. Det innerste laget bør bestå av klær som puster godt slik at svetten forsvinner ut av tøyet. Dette kan for eksempel være ull eller ullfrotte, disse stoffene holder godt på varmen samtidig som de trekker til seg svette.

Ull kan klø en del så et alternativ er kunstfiber. Det varmer ikke like godt som ull, men sitter løst og ledig. Ikke bruk bomull, det blir fort vått og tar lang tid å tørke. Ull kan klø en del så et alternativ er kunstfiber. Det varmer ikke like godt som ull, men sitter løst og ledig. Ikke bruk bomull, det blir fort vått og tar lang tid å tørke.

Det innerste laget bør bestå av klær som puster godt.Det innerste laget bør bestå av klær som puster godt.

Ebok

Eboken tar deg gjennom hele pensum på en god og trygg måte. Med forklarende tekster, gode illustrasjoner og en oversiktlig kapittelstruktur får du god kontroll på hva du skal lære.

I tillegg forklarer eboken vanskelige ord og uttrykk, slik at du kan lære på en effektiv måte.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Forklaringer

Forklaringer

Teori for førerkort kan inneholde ord og begrep som kan være ukjente for mange, og enkelte spørsmål og svaralternativer være litt vanskelig å forstå.
Derfor har vi laget unike og pedagogiske forklaringer til alle våre oppgaver. Disse forklaringene vil garantert hjelpe deg i forberedelsene til teoriprøven.

Kjøp tilgang
Fart og plassering 83%
Fører og andre trafikanter 75%
Fører og eiers ansvar 89%
Kjøretøyet 34%
Kjøring i terreng 57%
Lover og regler 98%
Motorisert ferdsel i utmark 84%
Vikeplikt 79%

Personlige anbefalinger

Hvis du bruker teorikurset i kombinasjon med teoriprøver viser vi deg personlige anbefalinger for tema du bør fordype deg i.

Anbefalinger vises under hver oppgave, etter fullført test og på ditt personlige dashbord.

Kjøp tilgang

Statistikk

Du har alltid oversikt over hvilke prøver du har tatt, når du tok dem, og hvilke resultater du fikk. Med vår motiverende, grafiske fremstilling er det lett å få et overblikk over din fremgang.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Lyd

Lyd

Har du lese- eller skrivevansker? Kanskje du bare foretrekker å lytte? Å tilegne seg kunnskap med utgangspunkt i lyd fungerer godt for mange. Vi har lest inn alt innhold både i ebok og teoriprøver, slik at du bare kan klikke, lytte og lære.

Kjøp tilgang

Kundeservice

For å hjelpe deg på veien til bestått teoriprøve leverer vi markedets beste veiledning og kundeservice.

Vi svarer mellom kl. 09-21 alle dager. Klikk her for å kontakte kundeservice.

Kjøp tilgang
Illustrasjon: Applikasjoner

Applikasjoner

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Teoritentamen-appen er enkel å bruke og gir tilgang til Teoritentamens unike innhold mens du er på farten, eller ligger i sofaen.

Her kan du laste ned Teoritentamen-appen for Android og iOS.

Kjøp tilgang
Norges Trafikkskoleforbund

Oppgaver i samarbeid med NTSF

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver i Norge. Alle oppgavene er utviklet i samarbeid med Norges Trafikkskoleforbund, som også står bak lærebokserien «Veien til førerkortet».

Oppgavene er skrevet eksklusivt for teoritentamen.no og følger læreplanen for klasse S.

Kjøp tilgang

Teoriprøven for snøscooter

Om våre teoriprøver

På teoritentamen.no kan du øve deg på vår samling av teoriprøver for snøscooter (klasse S).

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven. Alle oppgavene er skrevet av lærebokforfatterne bak NTSFs bøker og oppgavehefter - "Veien til førerkortet." Oppgavene er skrevet eksklusivt for oss og følger læreplanen for klasse S og kravene til denne.

Våre teoriprøver inkluderer selvsagt også fasit på alle oppgaver, samt mulighet til å følge egen utvikling via vår statistikkmodul.

Den offisielle teoriprøven

For å ta førerkort for snøscooter behøves ingen praktisk prøve, man trenger kun å ta teoriprøven.

Teoriprøven for snøscooter tar du på en trafikkstasjon, og du må bestille tid i forkant.

For å ta førerkort for snøscooter klasse 1 må du være 16 år. Teoriprøven kan du ta tidligst 6 måneder før fylte 16 år.
For å ta førerkort for snøscooter ("ubegrenset") må du være 18 år. Teoriprøven kan du ta tidligst 6 måneder før fylte 18 år.

Uansett må du ha fått godkjent din søknad om førerkort før du kan ta teoriprøven. Når du møter fram til prøve må du ha med deg gyldig legitimasjon. I forbindelse med teoriprøven må du også ta en synstest.

På teoriprøven for snøscooter får du 30 spørsmål og du må svare riktig på minst 25 av dem for å bestå (det vil si; maks 5 feil).

Det koster p.t. 360 kroner å avlegge en teoriprøve. Dersom man ikke består og må ta teoriprøven på ny koster det nye 360 kroner. I tillegg må du vente i 2 uker før du kan ta en ny teoriprøve.

For mer info om dine rettigheter når du har fått førerkort for snøscooter - og hvordan man går frem for å ta det, se informasjon hos vegvesenet.

Om vår tjeneste

Vi vet at omtrent 40% av de som tar teoriprøver for scooter hos Vegvesenet ender med et ikke bestått resultat. Basert på markedsundersøkelser som vi har gjort blant våre kunder kan vi dokumentere at sannsynligheten for å bestå en teoriprøve øker radikalt for dem som øver seg godt og grundig hos oss.

For å gjøre øving til teoriprøver mest mulig effektivt tilbyr vi kundeservice 7 dager i uken - fra kl. 09-21. For å øke vår tilgjengelighet får alle som kjøper tilgang til teoritentamen også tilgang til våre applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett (iOS og Android).

Kjøp tilgang