News

Slik øver du til teoriprøven i 2024.

Drømmer du om førerkort i 2024? Da må du bestå teoriprøven som et av trinnene, og det krever forberedelse og smart øving. Heldigvis har Teoritentamen.no det optimale verktøyet for å få deg klar til teoriprøven hos Statens vegvesen.
Read the article

Slik står du på teoriprøven

Teoriprøven for bil er annerledes i dag enn tidligere – men er den vanskeligere? Er det mange som stryker, og i tilfelle hvem er det egentlig som stryker? Få med deg de beste rådene fra vegvesenet og Norges Trafikkskoleforund. Slik består du toriprøven!
Read the article

Spill deg mot bestått teoriprøve

Vi følger opp suksessen med det populære skiltspillet og lanserer nå vikepliktspillet. Nå kan du trene på trafikkforståelse og vikepliktsituasjoner på en helt ny måte. Med vikepktspillet kan du konkurrere med andre om highscore på topplisten, samtidig som du øver deg på trafikkteori.
Read the article

Slik får du førerkort for mopedbil

Mopedbil er et motorkjøretøy på 3 eller 4 hjul. Kjøretøyet er utformet som en bil, men juridisk sett er det mer en moped enn en bil. Den har som regel en kabin med to sitteplasser, som åpner for å ha med en passasjer. En mopedbil kan være formet som en liten personbil eller en liten lastebil, og blir stadig mer populært i Norge.
Read the article

Nytt spill på teoritentamen.no

Trafikkskilt er en viktig del av trafikkopplæringen, og å kjenne til dem er avgjørende for sikkerheten på veiene. Vil du lære trafikkskiltene og ha det gøy samtidig? Da skal du teste vårt nye skiltspill!
Read the article

Teoritentamen er laget for at du skal bestå teoriprøven

Vi har laget et effektivt e-læringsverktøy som hjelper deg å lære den teorien du trenger for å bestå teoriprøven og få førerkort. Vi benytter ulike læringsteknikker og ressurser for at du skal få muligheten til å lære på den måten som passer akkurat deg. Hos oss kan du øve til teoriprøven med [Teoritentamen for bil][1] og alle andre førerkortklasser. I denne artikkelen beskriver vi noen av egenskapene som gjør Teoritentamen helt unik.
Read the article

Slik øver du til teoriprøven

Dersom du skal ta teoriprøven i nærmeste fremtid, så er Teoritentamen en trygg og kvalitetssikret tjeneste å forberede seg med. Du kan øve til teoriprøven i en av våre apper til iOS og Android, eller så kan du benytte teoritentamen på web. Å bestå teoriprøven handler om forberedelser og øving. Her kommer noen råd til deg for å unngå stryk!
Read the article

Slik tar du MC-lappen

Mange drømmer om friheten og følelsen man får ved å kjøre MC. Stadig flere nordmenn oppdager gleden og de mange fordelene med å kjøre motorsykkel. Men for å kunne ferdes lovlig på norske veier er det nødvendig med et sertifikat for MC. I dag finnes det tre ulike sertifikater til MC; klasse A1, A2 og A. Hvilket sertifikat du trenger, avhenger av hvilken type motorsykkel du ønsker å kunne kjøre.
Read the article

Skal du ta mopedlappen?

For å kunne kjøre en moped trenger du førerkort for klasse AM146 og du må være fylt 16 år. Førerkortet for AM146 gjelder moped på to hjul, og gir tillatelse til å kjøre en moped med maksfart på 45 kilometer i timen og maksimal vekt på 150 kg. For å kjøre raskere på to hjul kreves førerkort for lett motorsykkel, mellomtung motorsykkel, eller tung motorsykkel. Henholdsvis klasse: A, A1 og A2.
Read the article

Hvordan øve til teoriprøven i 2023?

Det er mange som kommer uforberedt og stryker på teoriprøven hos Statens vegvesen. For at du skal bestå prøven, krever det at du øver og legger ned en innsats. Dersom du øver hos oss og oppnår beståttgarantien på Teoritentamen, så har du oppnådd målene i læreplanen og du meget godt forberedt.
Read the article