Teoritentamen er oppdatert

Published 31.08.2021 09:44

Merker du at teoritentamen.no har blitt ny og oppdatert? Vi har modernisert uttrykket, og utviklet den gode brukeropplevelsen.

Teoritentamen.no har hjulpet elever med å bestå teoriprøven siden 2007, og tjenesten har kommet i ny drakt flere ganger siden da. Nå var tiden igjen inne for en større oppdatering og lansering av ny tidsriktig design.

Dette er blitt gjort

Logoen er oppdatert, men hovedtrekkene er beholdt. Den gamle logoen ga assosiasjoner til to kryssende veier, og det ønsket vi å ha med videre. Former og farger i designen er hentet fra skilt som du møter i trafikken, komplementert av elementer fra trafikklys og oppmerking. Vi tror det vil gi tjenesten identitet og klare assosiasjoner til det vi driver med.

God brukeropplevelse.

Gjennom oppdatering av brukergrensesnitt, bildedatabase og animasjoner, forsøker vi å skape en selvforklarende og motiverende reise gjennom trafikkteorien. Det skal være enkelt å finne innhold for å lære, uten at du nødvendigvis må gjennom en blokk av tekst. Vi vet at mange av våre kunder ønsker å benytte Teoritentamen på sin mobiltelefon, enten det er via våre apper eller gjennom en nettleser. Derfor har vi tatt utgangspunkt i mobilen, men også utviklet den nye designen slik at den passer på alle flater.

Bestå teoriprøven.

Teoritentamens viktigste oppgave er fremdeles å tilrettelegge for at du skal lære alt du trenger, og bestå teoriprøven. Det kan du gjøre gjennom å boltre deg i en oppdatert tjeneste med ny design.