Alt du trenger for å bestå teoriprøven.

Gi deg selv en optimal forberedelse. Øv med Norges største oppgavesamling i alle førerkortklasser.

Kom i gang

Kundevurderinger

Samlet rating fra 20598 tilbakemeldinger

Personbil

Personbil

Vi tilbyr både teoriprøver og komplett digitalt teorikurs med ebok for klasse B. Her er alt du trenger for å bestå teoriprøven.

Vi har tilganger med ulik varighet, slik at du kan velge det som passer deg best.

Moped og mopedbil

Moped og mopedbil

Teoritentamen har både teoriprøver og komplett digitalt teorikurs med ebok for klasse AM 146 og AM147. Her finner du alt du trenger for å bestå teoriprøven for moped og mopedbil.

Vi tilbyr tilganger med ulik varighet slik at du kan velge det som passer best for deg.

Motorsykkel

Motorsykkel

Hos Teoritentamen finner du både teoriprøver og komplett digitalt teorikurs med ebok for klasse A, A1 og A2. Ved kjøp av tilgang får du alt du trenger for å bestå teoriprøven for MC.

Vi har ulik varighet på tilgangene slik at du kan velge det som passer best for deg.

Buss og minibuss

Buss og minibuss

Ønsker du en optimal forberedelse til teoriprøven for buss og minibuss? Da bør du benytte Teoritentamens teoriprøver og digitale teorikurs med ebok. Alt innhold er kvalitetssikret og oppdatert i henhold til gjeldende læreplaner.

Lastebil og vogntog

Lastebil og vogntog

Forbered deg til teoriprøven for lett lastebil, lastebil, og vogntog. Lær alt du trenger med Teoritentamens teoriprøver og komplette digitale teorikurs med ebok. Alt innhold er kvalitetssikret og oppdatert i henhold til gjeldende læreplaner.

Yrkessjåfør og ADR

Yrkessjåfør og ADR

Vi har teoriprøver for alle yrkessjåførklassene og ADR-kompetansebevis. Lær teorien enkelt og effektivt med våre oppgaver.

Traktor

Traktor

Sjekk ut Teoritentamens teoriprøver og komplett digitalt teorikurs med ebok for traktor. Hos oss kan du lære alt du trenger med video, lyd og oppgaver. Innholdet er oppdatert og kvalitetssikret i henhold til gjeldende læreplaner, og vil garantert hjelpe deg med å bestå teoriprøven hos vegvesenet.

Snøscooter

Snøscooter

Her finner du teoriprøver og komplett digitalt teorikurs med ebok for snøscooter. Lær alt du trenger med video, lyd og oppgaver. Alt innhold er oppdatert og kvalitetssikret i henhold til gjeldende læreplaner, og vil garantert hjelpe deg med å bestå teoriprøven hos vegvesenet.

Drosje

Drosje

Vår samarbeidspartner Aprento tilbyr teorikurs og teoriprøver for deg som skal bli drosjesjåfør. Her finner du alt du trenger for å forberede deg til teoriprøven hos Statens vegvesen.

Andre tjenester

Andre tjenester

Teoritentamen tilbyr også oppkjøringskurs for personbil, fjernundervisning for yrkessjåfør, og teoriprøver og komplett digitalt teorikurs med ebok for utrykning.

Nyheter

Vi formidler viktige nyheter for deg som skal ta førerkort, og lager også egne saker med tips for oppkjøring, sikkerhet og mer.

Nye fartsgrenser med tilhenger - Teoritentamen er oppdatert

Nye regler for fartsgrenser med tilhenger kom i mars 2022. De nye reglene medfører at alle tilhengere kan trekkes i inntil 80 km/t, på veier hvor dette er tillatt. Enkelte tilhengere med brems kan med spesifikk godkjenning trekkes i inntil 100 km/t.

Les hele artikkelen

Test av teoriapper

NAF har testet brukervennligheten og den faglige kvaliteten på syv apper for teoriprøven. Vi er glade og stolte over at Teoritentamen.no kom desidert best ut i testen med en score på 5/5. NAF utdyper at Teoritentamen tar for seg alle temaene i læreplanen, og panelet mener det er høy kvalitet på oppgaver og illustrasjoner

Les hele artikkelen

Norges Trafikkskoleforbund og Trafikkforum anbefaler Teoritentamen.no

Skal du ta førerkort eller øve til teoriprøven? Da er du kanskje på jakt etter en løsning som virkelig hjelper deg på veien, og som spiller på ditt lag? På teoritentamen.no lærer du alt du trenger for å bestå teoriprøven hos Statens vegvesen. Hos oss kan du forberede deg med både lydbok, videoer, tekst og oppgaver.

Les hele artikkelen
Gå til nyhetsarkiv